Arkadaşlar selamünaleyküm iyi akşamlar hayırlı ramazanlar buraya duolingo premium davet linki bırakıyorum duolingo kullanıcıları için iş görür
Davet :
www.duolingo.com/classroom/qzbwzp
Davet :
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimteşekkür ederim
Kullandığım paket var yoksa iş görürdü, umarım birisinin işini görürArkadaşlar selamünaleyküm iyi akşamlar hayırlı ramazanlar buraya duolingo premium davet linki bırakıyorum duolingo kullanıcıları için iş görür
Davet :
Davet hala geçerlidirArkadaşlar selamünaleyküm iyi akşamlar hayırlı ramazanlar buraya duolingo premium davet linki bırakıyorum duolingo kullanıcıları için iş görür
Davet :
Duolingo ismin ne takipleşirizArkadaşlar selamünaleyküm iyi akşamlar hayırlı ramazanlar buraya duolingo premium davet linki bırakıyorum duolingo kullanıcıları için iş görür
Davet :
Davet hala geçerlidir +++Arkadaşlar selamünaleyküm iyi akşamlar hayırlı ramazanlar buraya duolingo premium davet linki bırakıyorum duolingo kullanıcıları için iş görür
Davet :
Fix yemişArkadaşlar selamünaleyküm iyi akşamlar hayırlı ramazanlar buraya duolingo premium davet linki bırakıyorum duolingo kullanıcıları için iş görür
Davet :
İhtiyacı olan kullansın teşekkürler.Arkadaşlar selamünaleyküm iyi akşamlar hayırlı ramazanlar buraya duolingo premium davet linki bırakıyorum duolingo kullanıcıları için iş görür
Davet :
Teşekkürler hocam.Arkadaşlar selamünaleyküm iyi akşamlar hayırlı ramazanlar buraya duolingo premium davet linki bırakıyorum duolingo kullanıcıları için iş görür
Davet :
Teşekkürler çok faydalı oldu.
teşekkürler
Teşekkürler hocam.
Rica ederimİhtiyacı olan kullansın teşekkürler.