Düsüncenizi yazarmisiniz

BossForce

Üye
24 Eki 2015
173
0
Manisa
Süper lotodan bilet aldigimizi düşünelim, bu tür şans oyunlarının haram olduğunu da biliyoruz, diyelim ki bize yüklü miktarda para isabet etti, ama sonradan hatamizi anladık diyelim, bu paranın 5 kuruşuna bile dokunmadan, fakirlere, aç kalmislara, zor durumdaki insanlara yardım etsek, lotodan aldığımız günah daha fazla artarmi? Yoksa günahimiz affedilirmidir?
 

Frqher

Katılımcı Üye
28 Ocak 2016
517
0
Şöyle Düşünelim Şimdi Biz O Parayı Kazandık Ve O Haram Para O Parayı Fakirlere Verirsek Büyük Günah İşleriz Çünkü Fakirlere Kazandığımız Haram Parayı Veriyoruz Onlarda Haberi Olmadan Haram Para Yiyiyor
 

Raslan47

Katılımcı Üye
3 Eki 2015
434
0
Nereye
Günah artar çünkü fakirlere haram para yedirmiş oluyorsun+kul hakkı.Eğer lotodan para gelirse çakmağı al,yak.
 

Ruh

Adanmış Üye
10 Eyl 2015
6,465
45
Kardeşim bu konu hakkında diyanetin verdiği fetvaya dayanarak sonuçlarını söylüyorum.

O parayı alırsan denize atsan bile o günaha bulaştın onun kurtuluşu yok, hesabı sorulacak sana ama unutma Allah merhametlidir TÖVBELERİ çokça bağışlayandır.
O haram paranın din kardeşlerimizin boğazına da girmesini istemezsin heralde.
Vebali hepsi senin boynuna olur.

Dikkat edelim lütfen.
 

SparK216

Kıdemli Üye
1 Ocak 2016
2,600
0
Alone
O parayi alma kardesim hatta senin katilmis olman bile hata buyuk hata helalinden kazanip yardim etmen gerekir yardima muhtaclara kazandigin haram parayi vermek olmaz :)
 

yurivasiliev

Yeni üye
10 Ara 2015
38
0
İyi niyetle yaptığın hiçbir şey günah sayılamaz artık bırakın şöyle soruları o günah mı bu günah mı. Bu kadar basit. IYI NİYET
 
28 Ocak 2016
63
0
Maalesef öyle bir şey yok haram para senin değilde haberi olmadan günaha giren birinin boğazından geçecek bu yüzden daha çok günaha girersin :)
 

Hau

Katılımcı Üye
1 Ocak 2016
721
0
192.168.0.61
Öncelikle bug diyen arkadaş komik olduğunu sanıyorsun ama dinle dalga geçilmez bunu yatmadan önce cehennemi düşünürek anlayabilirsin. Öncelikle bunu yapmak yerine hiç loto alma böyle bir ihtimala düşme, eğer yapmış ve olmuş bir olaysa paradan kendine hiçbir yarar yapmaz isen haram sayılmıcağını düşünüyorum. Zaten bu loto almak bile caiz değil bence.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.