Düşündürücü Görüntüler

WantedTheBoy

Adanmış Üye
25 Tem 2009
7,298
2
29
*
66531hedy0.jpg



Budist rahip Thich Quang Duc, Güney Vietnam Hükümeti’nin din adamlarına eziyet etmesini kendini yakarak protesto ediyor. Rahip yanarak ölürken hiç ses çıkarmadı ve kıpırdamadı .



sopmb4.jpg



Iraklı adam, savaş esirlerinin tutulduğu bölgede ******nu rahatlatmaya çalışıyor.



2v9ua9l.jpg



Çocuk işçiliğinin dünyada yasaklanmasına neden olan bu fotoğrafta, kömür ve barut işinde kullanılan çocuklar ABD’de seyahat ederken görülüyor.



s6u35i.jpg



12 Ocak 1960. Sağcı öğrenci, Japon Sosyalist Parti lideri Asanuma’yı öldürmeden saliseler önce…



30saihk.jpg




Somali’de bir anne, kıtlık sonucu ölen ******nun cansız bedenini kaldırıyor.




34np6k6.jpg




1964′de Rumlar tarafından öldürülen kocası için gözyaşı döken Kıbrıslı bir Türk kadının acısı McCullin’e Pulitzer kazandırdı.



2ijqalu.jpg



ABD’de sadece beyaz öğrencilerin devam ettiği Harry Harding Lisesi’ne kabul edilen ilk siyah öğrencilerden Dorothy Counts’ın okuldaki ilk günü. Tacizlere sadece 4 gün dayanabilmişti.



2dtr4g4.jpg



Neil Armstrong’un ay yüzeyi üzerindeki bu tarihi fotoğrafı Buzz Aldrin tarafından 20 Temmuz 1969′da çekildi.



1zb3xxy.jpg



Beyaz bir kıza tecavüz suçlamasıyla asılan iki genç siyah erkeğin bu fotoğraf ABD’de çekildi. 10 bin kişinin izlediği idam sonrasında genç kıza amcasının tecavüz ettiği anlaşıldı.



mvkrwo.jpg



18 Nisan 1906 tarihinde Arnold Genthe tarafından ödünç bir makine ile San Fransisco’da çekildi. Depremden sonra çıkan yangının fotoğrafçısı Genthe, Greta Garbo’yu dünyaya tanıtan adam olarak da anılıyor



whznrm.jpg




1965′de Güney Vietnam’da anne ve çocukları ABD bombalarından kaçmak için nehri geçmeye çalışıyor…




71o3kn.jpg




İnsanlık tarihinin en karanlık dönemlerinden birini yansıtan bu kare İkinci Dünya Savaşı’ndan. Ukrayna’yı işgal eden Alman birlikleri bölgedeki Yahudi nüfusu Babı Yar denilen bölgeye ***ürüp hepsini toplu halde infaz etti. Bu kare o dönemde Alman ordusunda görev yapan bir asker tarafından çekildi.



kd4zec.jpg



Beyrut’taki kamplarda katledilen Filistinli mülteciler… ABD’li Moyer, dayanılmaz koku arasında fotoğrafları çekmeye çalışırken İsrailli askerlerin şakalaştığını duyuyordu. Katiller hiç bir zaman yargı karşısına çıkmadı.
 

xXPesimisTXx

Kıdemli Üye
12 Tem 2010
3,619
8
İstanbul
ALLAH hepimizi affetsin, eline sağlık kardeşim bu resimler gazzedeki kardeşlerimizi hatırlattı keşke daha farklı ve daha güzel resimlerle hatırlasaydık :(
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.