ARKADAŞLAR BÖYLE 10 BİN SİTE V.S VAR BUNLARI NASIL HTTP YADA HTTPS YE ÇEVİRİCEM URL YE YANİ HEPSİNE GOOGLEDEN GİRİŞ YAPIP URL SİNİ ALAMAM TOOL VARMI? YADA TAKTİK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef kullanmıyorum ama burada yardımcı olmaktan mutluluk duyarımdc atarmısın?
hmm komutu ingilizce atarmısın python olarak hazır tool çünki listenin hepsini yaptırıcam ve listede 2 milyon site varMaalesef kullanmıyorum ama burada yardımcı olmaktan mutluluk duyarım![]()
"while" komutunu kullanarak sürekli tekrar etmesini sağlayabilirsiniz.hmm komutu ingilizce atarmısın python olarak hazır tool çünki listenin hepsini yaptırıcam ve listede 2 milyon site var![]()
hayır komutu türkçe atmışsınız while yapıp ve ingilizce yazıp atarmısın ve listeyi yapıcak şekilde list.txt atıcam"while" komutunu kullanarak sürekli tekrar etmesini sağlayabilirsiniz.
Yardım merkezi olduğu için kısa kısa cevaplarla yardımcı oluyorum.
Siz takıldığınız, anlamadığınız, bilmediğiniz yerleri sorursanız çok daha iyi olur.
Siteleri ayır değil siteleri sürekli ayır yapacaksın ve sonra hepsini yazdıracaksın.hayır komutu türkçe atmışsınız while yapıp ve ingilizce yazıp atarmısın ve listeyi yapıcak şekilde list.txt atıcam
dostum anlamadım ama yinede teşekkürler :d python komutunu türkçe yazmışsın onu ingilizce yazarmışsın diyicektimSiteleri ayır değil siteleri sürekli ayır yapacaksın ve sonra hepsini yazdıracaksın.