düzgün bir ip bulma programı yokmu

hackalplion

Yeni üye
6 Ağu 2007
3
0
sanan bir program onerim kardeş ''essential net tools'' artık bu programla ne yaparsan yap istersen karşı bilgisayara gir...
 

temizeller

Yeni üye
27 Tem 2008
1
0
Arkadaşlar ip bulma konusunda ilgilenenler için,.Benim vaktim bol,belki 50 ye yakın program denedim bu.programlar genelde kendi ip adresini veriyo,vede başda amerika olmak üzere(65. . . )başlayan ve(2006)(2007. . . )ipler onlara ait.avrupa mesala almanya ...(80.237.211.64)80 ler almanya ingiltere ve fransa olmak üzere hepsi msn leri izler.genelde ip adreslerinde onlar çıkar.Kendi İP adreslerimiz internet ve kendi ağımız olan(kalıcı ipler vardır)192.168.1.225 gibi. internet adresleri devamlı değişe bilir.(81..........)82 gibi.verilen programlardan karşınız daki kişinin ipi ni almanız çok uğraş vermeniz gerekir.bu da en sağlıklısı,msn plus ip get dir.buda genelde,internet adresi verir. önemliolan kalıcı ip adresini bulmanız.192...... gibi.bunu da msn plus la ip get le.ya resim cam,dosya vs.elde edersiniz.Şayet bunlarla cmd netstat -n veya -a la elde edersiniz ama pratik olanı söyledim.ip get le le hemen karşınız da karşınızdaki kişinin ip i .
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.