Arkadaslar dvd rom um bos dvd taktigimda gormuyor.
Dolu bir cd taktigimda ise okuyor eksiden kalma driver cdlerini. ama sanirim princo model olan cdleri okumuyor ozellikle.
Cift tikladigimda lutfen bir disk yerlestirin diyor.(bos cd taktigim zaman)
Nero ile acinca ayni sekil bulunamadi.(burning islemi yapmayi deniyorum)
Power iso ile denedim bulunamadi.
Ozelliklerden recording(kayit )ayarini actim gene olmadi.
Driver guncellemeyi denedim device manager uzerinden olmadi.
Ilkkez cd rom kullaniyorum denebilir en son ayni dvd rw yi 5 sene once kullanmisimdir bos cd okutup oyun aldigimi hatirliyorum.
modeli sh-222ab
Icini acip vidasini siktim ayni sekilde olmamaya devam ediyor sorun yazilimsal cok buyuk ihtimal
umarim detayli bir sekilde anlatabilmisimdir
Simdi 700mblik CD-r yi taktigimda okutmayi basarabildim ama Farkli model Tangy ve princo model DVD-R okutmaya calistigimda okumuyor
(700mblik isimi gormez kali linux kurmam lazim)
Arkadaslar cd isinde cok yeni oldugum soylenebilir cok basit bir konuyu atliyor olabilirim akliniza gelen en ufak yardimi yazabilirsiniz. yardimlariniz icin tesekkurler
Dolu bir cd taktigimda ise okuyor eksiden kalma driver cdlerini. ama sanirim princo model olan cdleri okumuyor ozellikle.
Cift tikladigimda lutfen bir disk yerlestirin diyor.(bos cd taktigim zaman)
Nero ile acinca ayni sekil bulunamadi.(burning islemi yapmayi deniyorum)
Power iso ile denedim bulunamadi.
Ozelliklerden recording(kayit )ayarini actim gene olmadi.
Driver guncellemeyi denedim device manager uzerinden olmadi.
Ilkkez cd rom kullaniyorum denebilir en son ayni dvd rw yi 5 sene once kullanmisimdir bos cd okutup oyun aldigimi hatirliyorum.
modeli sh-222ab
Icini acip vidasini siktim ayni sekilde olmamaya devam ediyor sorun yazilimsal cok buyuk ihtimal
umarim detayli bir sekilde anlatabilmisimdir
Simdi 700mblik CD-r yi taktigimda okutmayi basarabildim ama Farkli model Tangy ve princo model DVD-R okutmaya calistigimda okumuyor
(700mblik isimi gormez kali linux kurmam lazim)
Arkadaslar cd isinde cok yeni oldugum soylenebilir cok basit bir konuyu atliyor olabilirim akliniza gelen en ufak yardimi yazabilirsiniz. yardimlariniz icin tesekkurler
Moderatör tarafında düzenlendi: