Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e-devlet bir nevi hayatının gidişatını etkiler, önemlidir. Eleman kötü diyorsunuz, ucunda ne olursa olsun bence e-devletinizi 1. tekil akrabalarla bile paylaşmamalısınız..
askerlik yapmadım o yüzden problem yok, şirket açma işi nasıl oluyor şifre ondayken engel olma durumum nedir? Ya eleman kötü ama güç onda yardımı lazım
yani yaralı bi parmağa iş**** benimde hayatım değişir kumar oynamam lazım ama yapabileceği yanlış işede engel olmak istiyorum yapacak olursa nasıl olabilir?
Ek olarak sabah gazetesinden alıntı:
E-devlet uygulamasında size ait olan tüm bilgiler mevcuttur. Tüm işlemlerini sadece bir tık ile gerçekleştirebiliyorsunuz. Banka işlemleri olsun, askerlik tecil işlemi, sınav işlemleriniz, telefon operatör işlemleriniz dahil birçok işlemlerinizi bu siteden gerçekleştirebiliyorsunuz. Size ait olan e-devlet şifresinin başkasının eline geçerse o zaman sizi bazı zor zamanlar bekleyebilir. Bu yüzden daha dikkatli olmanızı ve şifrenizi korumaya önem göstermeniz gerekmektedir.
Nolur ne olmaz, ucunda milyonlar da olsa riske atmayın hocam.
banka işlemi yok ben bulamadım ki 2 saattir inceliyorum yabancı değilim IT ortamına bulamadım yani arattım öylede yok bu şirket işi var ama onu buldum orayı kapatmam lazım
E-Devlet Üzerinden Yapılabilen Bankacılık İşlemleri [TIKLA]
Bankanızı sanırım tanımladığınızda aktifleşiyor, internet bankacılığınız var mı?
Bu Kaçıncı Seviye Rahatlıktır Pek Anlıyamadım.Ne Demek Geri Kalanlar Hikaye.E Devlet Üzerinden Devlet İşlerinin Nerdeyse Hepsini İnternetten Yapabiliyor.Sağlık,Eğitim,Ticaret Gibi Her Devlet Kurumunda Sizin Adınıza İşlem Yapabilir.bankalar üzerinden e devlet girişi arkadaşlar yazıları okuyun öncelikle herşey yapılır yazıyor her yerde ama öyle bişiy yok, şirket açılıyo onu buldum şuanda diğerleri hikaye