Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar Dostum. Bu iş için Bu Araca Bir Bakmanı Tavsiye ederim, işini görebilir;Merhabalar,bildiğiniz Kali Linux için E-Mail Spam toolu varmı ?
Password kısmına yazı yazamamaktayım.![]()
GitHub - MazenElzanaty/EmBomber: Python Script for Email Bombing which supports Gmail, Yahoo, Hotmail/Outlook
Python Script for Email Bombing which supports Gmail, Yahoo, Hotmail/Outlook - MazenElzanaty/EmBombergithub.com
Çalışmadı.Selamlar Dostum. Bu iş için Bu Araca Bir Bakmanı Tavsiye ederim, işini görebilir;
![]()
GitHub - mishakorzik/Email-Spammer: Great script for sending and spaming emails! gmail, yahoo, outlook, hotmail.
Great script for sending and spaming emails! gmail, yahoo, outlook, hotmail. - mishakorzik/Email-Spammergithub.com
Aslında yazıyor o oraya. Sen görmüyorsun sadece. get_pass kütüphanesi kullanılmış.Password kısmına yazı yazamamaktayım.
Şifreyi doğru yazmama rağmen olmamakta,yandex mail kullandığım için mi acaba ?Aslında yazıyor o oraya. Sen görmüyorsun sadece. get_pass kütüphanesi kullanılmış.
Ben sadece kodlarına baktım aracı henüz kullanmadım deneme amaçlı bir tane gmail açıp deneyebilirsinŞifreyi doğru yazmama rağmen olmamakta,yandex mail kullandığım için mi acaba ?
Denedim,ismin veya şifren yanlış dedi fakat doğru yazdım.Ben sadece kodlarına baktım aracı henüz kullanmadım deneme amaçlı bir tane gmail açıp deneyebilirsin
Gmail hesabından düşük güvenlikli cihazlardan giriş yapmayı açtın mı? smtp bağlantısı için.Eğer bunu da yaptıysan tool eskimiştir.Denedim,ismin veya şifren yanlış dedi fakat doğru yazdım.
Nereden açabilirim bulamadımdaGmail hesabından düşük güvenlikli cihazlardan giriş yapmayı açtın mı? smtp bağlantısı için.Eğer bunu da yaptıysan tool eskimiştir.
Nereden açabilirim bulamadımda
Neyse hocam teşekkürler.
Yeni haberim oldu 2 ay önce kaldırılmış bu özellik gmailde.Diğer epostalarda deneyebilirsin internette arat yahoo smtp açma diye diğer epostalardan ilerle.gmail bu özelliği kapatmış.Diğer epostalarda da bu tür kapatmalar varsa, bu gibi eposta otomasyon toollarının devri bitmiş demektir.