E-Mail Spoofer ile "SM" | Mets | SMK

Mets

Üye
9 Haz 2016
139
0
California
Bu Konumda E-Mail Spoofer Kullanarak Sosyal Mühendislik Yapılmasına Değineceğim.

İlk Öncelikle "E-Mail Spoofer" Nedir? Nasıl Kullanılır? Ne İçin Kullanılır? Ondan Bahsedeyim.

Fake mail dilimize “sahte elektronik posta” olarak çevrilmektedir. Kısaca tanımlamak gerekirse, fake mail bir internet kullanıcısının elektronik posta şifresinin, kullanıcı adının veya ICQ numarasının, sanki o kişinin elektronik posta veya ICQ hesabından gönderilmiş gibi görünen bir mail ile çalınmasıdır.

Fake mailin çalışma sisteminin düşünsel kökeni insanların internet teknikleri ile aldatılmasına dayanır. Yapılan şey aslında çok basittir. Kullanıcının elektronik posta veya ICQ hesabından gönderilmiş gibi görünen bir mail kullanıcı tarafından açılır. Karşısında gördüğü sayfa her zaman gördüğü sayfadır.

İşte bu sayfada kullanıcılar hiçbir şeyden şüphelenmeden sözde hesabının yöneticilerinden gelen bu mailin gereklerini yerine getirirler yani kullanıcı adlarını ve şifrelerini girerler ve gönder butonuna basıp işlerine devam ederler. Halbuki bu sırada fake mail işlevini yerine getirmiş ve fake mail gönderenin belirlediği bir elektronik posta hesabına bu kullanıcı adını veya şifreyi aktarmıştır.

Bu yöntem Tecrübesiz kullanıcıların Maillerini almak için Birebirdir.Çoğu yeni/eski internet Kullanıcısı bu yöntemi yiyebilir.Çok ustaca hazırlana bir Fake Mail bile Usta Bir kullanıcının bilgilerini çalabilir.Mail Hackte en çok kullanılan yöntemdir.

E-Mail Spoofer'ı Nerede Bulabilirim?

Forum'da Bir Çok Konusu Vardır, Göz Atabilirsiniz. Ama Ben Sizin İçin Buraya Ekleyeceğim. (Buraya Kısmına Tıklayarak Gidebilirsiniz!)

Nasıl ve Ne İçin Kullanılır?

E-Mail Spoofer"SM" İçin Kullanılır, Programı Kullanarak Dilediğiniz Platformdan Tekniğinize Göre Hesaplar Ele Geçirebilirsiniz.

Kullanımına Gelecek Olursak;

Girdiğiniz Konudan Programı İndiriyorsunuz. Kurduktan Sonra Programı Açıyoruz. Karşımıza Böyle Birşey Gelecek.

XPMnyD.png


Gönderen Kısmına Hangi Yerden Mail Atacaksanız Adresi Giriyorsunuz.

Alıcıya ise Atacağınız Mail Adresini Yazıyorsunuz.

Konuya da Dilediklerinizi Yazabilirsiniz. Bu Yapacağınız İşe Bağlıdır.

Peki Biz Bu Programı Kullanarak Nasıl Sosyal Mühendislik İşlemi Gerçekleştireceğiz?

Kendimizi Firma Olarak Göstereceğiz.

Gönderen Kısmına "[email protected]" Yazacağız.

Konu Kısmına Birşeyler Uydurarak Yazmadan Önce İnternetten İmla Kurallarına Kelimelerin Yazılışlarına Bakın, Araştırın!

Tek Bir Yazım Hatasında Kurban Kıllanır ve İş İptal Olur.

Aslında Bu Programı Herkes Farklı Şekilde Kullanarak Sosyal Mühendislik Yapabilir. Benim Bu Şekil Anlatmam, X Kişisinin O Şekil Anlatmasıyla Değişiklik Görebilir.

Yapılışını Kavramanız Yeterlidir!

Konuya Ekleyeceğiniz Taslak vs. Bu Şekil Olabilir.

Örnek;

9dYLqr.png

lb5aGk.png
 

akovskiniz

Kıdemli Üye
7 Ocak 2016
3,636
50
23
akovskiniz.php
İşte beklediğim konu tarzı budur, çalışmalarının ve araştırmalarının sonucu budur Mets, çok teknik ve göze hitap eden bir konu, tebrik ederim :))
 

KemoHack

Katılımcı Üye
29 Eki 2018
278
0
Nereye...
Artık spama düşmek yok spama düşmez dimi instagram mavi tik ile mail basarken domain .com hosting free değil ssl de var düşermi ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Safer

Katılımcı Üye
1 Ocak 2019
424
0
Antalya
Merhaba Mets


konularına denk geliyorum yazı renklerini çok güzel kullanıyorsun başarılar son konuma bekliyorum :)
 

Hyperax

Üye
8 Şub 2019
100
0
Denizli
bu programı daha dün denedim hatta 3 cihazda emaili göndermeme sorununu geçtim hiç uğraşmıyor bile direk uygulama durduruldu hatası veriyor (yardım edecekseniz ki ben bunu isterim Ö.M. den yazın burdakilere bakamayabilriim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.