E-Okul Notlarını Değiştir Tek Bir Kod İle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

| SkyNet |

Uzman üye
6 Haz 2011
1,034
0
Kanada
Selamın Aleyküm Bugün E-Okul Not Değiştirme Kodunu Paylaşayım Dedim

Şimdi Peder Veya Anneniz Notlarinizi Merak Ediyorsa Caktırmadan Onlar Olmadan Önce E-Okula Giriş Yapın Not Sayfasını Acın Ve Actıkdan Sonra:

Örnek Veriyorum Adres Cubugunda https://tik.lat/6yQWj Yazan Yeri Komple Silin Ve

346d.jpg


Kodu Yapıstırın Enterlayın Sonra İstediğiniz Notun Üstüne Tıklayın Ve Silip Değiştirin İşiniz Bittiğinde İse Cagırın Baksınlar :) Yalnız Umutlanmayın Sayfayı Değiştirince Veya Yenileyince Tekrar Eski Haline Döner :)
 
Son düzenleme:

Alagros

Adanmış Üye
10 Kas 2011
7,364
1
EJAAD.
Bu kadar ugrasmaya gerek yok bence arkadasın dedigi gibi sayfayı yenileyince notlar eski haline geri geliyor ;) Fakat konu icin tesekürler.
 

kopek03

Üye
24 Ağu 2011
136
0
kardeşim bu işe yaramıor yani anlık deiştirior bnm kimlik no--- no :64 lüttfen notları 100 yap
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

KarizmaTK

Katılımcı Üye
7 Haz 2011
298
0
javascript ile başlıyor ya en baştaki j hariç hepsini kopyalayın tarayıcıya yapıştırın ve başına kendiniz j eklerseniz oluyor :)
 

saklanbac

Kıdemli Üye
4 Ocak 2012
2,091
0
konu daha önce verrilmişti ama olsun bi sorum olcak

cıktı alınca notlarlar eski haline geliyor mi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.