Telefon,bilgisayarda kullana bileceğim tarayıcı, e posta gibi anonim bir şey var mı kendi bilgisayar ımda kullana bileceğim windows gibi anonim bir işletim sistemi var mı yardımcı olucak var mı konuyu yanlış yerde actığsam kusura bakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gündelik hayata kullana bileceğim anonim e posta yani bende Gmail gibi değil yani farklı illagel işlere var la yok arasında o yüzden lazım gmail outlook bunlardan farklı şifrelenmiş bilgisızdırmayan e posta var mıhocam dediğinizi tam anlayamadım ama tavsiyem kendinizi gizleyecekseniz(illegal işlere bulaşmayın) vpn kullanabilirsiniz ve kendi bilgilerinizi içermeyen e posta açabilirsiniz mesela vpn ile açılmış ve vpn ile kullanılacak olan bir eposta açıp vpn i amerikaya açacaksanız isminizi michael felan yapmanız ve epostayı kullanacak olacağınız zaman vpn i açık tutmanız.
temp mail var e posta isterseniz ve bir üst düzey güvenlik için siteye vpn ile girebilirsiniz onun dışında numara için bi site vardı şuan telefonumdan biraz bakmam gerek numara gerekiyorsa onu da söylerim istersenizGündelik hayata kullana bileceğim anonim e posta yani bende Gmail gibi değil yani farklı illagel işlere var la yok arasında o yüzden lazım gmail outlook bunlardan farklı şifrelenmiş bilgisızdırmayan e posta var mı
protanmail var yada cok cok üst düzey isitiyosanız vds alırsınız nord vpn alırsınız vpn acıp protan mail kurarsınızGündelik hayata kullana bileceğim anonim e posta yani bende Gmail gibi değil yani farklı illagel işlere var la yok arasında o yüzden lazım gmail outlook bunlardan farklı şifrelenmiş bilgisızdırmayan e posta var mı
Ya kali kullanıcamda oyun da oynayacam önerdiğiniz nedirHocam illegal eylemler planliyosaniz soyleyim ki vpn cok uygun degildir bunun baska gizleme yollari var. Isletim sistemine gelirsek kali kullanabilirsiniz. Mail hakkinda yandex mail olabilir ruslar cok onemsemiyor bu isleri
Proton mail güvenmelimiyim driver da varmış güvenli mi gizlermi yaniprotanmail var yada cok cok üst düzey isitiyosanız vds alırsınız nord vpn alırsınız vpn acıp protan mail kurarsınız
Duckduckgo kullanıyorummail: proton mail
network: proton vpn + tor
işletim sistemi: gnu/linux always.
Hmm o zaman isler değişir. Zaten illegale bulasirsaniz oyuna vaktiniz kalmaz. Illegale gececekseniz dusunmeden kaliye gecin. Oyun ve illegal bir arada gitmez gibiYa kali kullanıcamda oyun da oynayacam önerdiğiniz nedir
Protonmail ve proton drive çok iyi verileri uçtan uca şifreler ama europol veya interpole düşersen protonun sadece senin ip adresini verebilir. İşletim sistemi olarak usb tails os kurabilirisn biraz daha güvenli olabilir. Diğer adım kendi adına açılmış internet servisi kullanmayacaksın kafe veya komşunun ağına sızıp oradan bağlanacaksın, sonraki adım nick, nick çok önemli her forumda sosyal medya veya diğer ıvır zıvır yerlerde farklı farklı nickler kullanıcaksın şifrelerini her platformda farklı ve güçlü şifreler kullanacaksın, en önemli bu tip THT gibi forumlarda anonimlikten söz etmeyeceksin forumda hesap silme gibi durum yok ayriyetten genellikle gmail yandex gibi veri satan mailleri kullanıyorlar ip adresin kabak gibi databasede duruyor dışarda ufacık ipucu buraya gelirse ÜST düzey yönetimin yapabileceği bir şey olmaz. Anonimliğin en temel kuralı internet dünyasında ne özelden nede genel olarak hiç kimseyese hakkında ufacık bilgi vermiyeceksin örneğin, Türküm dersen Dünyadaki 8 milyardan 80 milyona indirmiş oluyorsun. Yani bunun gibi çok fazla detay var örnekler var, sevdiğim bir pdf vardı bulabilirsem atarım buraya ismi, DarkWeb Karanlıklar sanatı, sende araştırabilirsin.Proton mail güvenmelimiyim driver da varmış güvenli mi gizlermi yani
Tamam evw eline koluna sağlık bu bilgiler icinProtonmail ve proton drive çok iyi verileri uçtan uca şifreler ama europol veya interpole düşersen protonun sadece senin ip adresini verebilir. İşletim sistemi olarak usb tails os kurabilirisn biraz daha güvenli olabilir. Diğer adım kendi adına açılmış internet servisi kullanmayacaksın kafe veya komşunun ağına sızıp oradan bağlanacaksın, sonraki adım nick, nick çok önemli her forumda sosyal medya veya diğer ıvır zıvır yerlerde farklı farklı nickler kullanıcaksın şifrelerini her platformda farklı ve güçlü şifreler kullanacaksın, en önemli bu tip THT gibi forumlarda anonimlikten söz etmeyeceksin forumda hesap silme gibi durum yok ayriyetten genellikle gmail yandex gibi veri satan mailleri kullanıyorlar ip adresin kabak gibi databasede duruyor dışarda ufacık ipucu buraya gelirse ÜST düzey yönetimin yapabileceği bir şey olmaz. Anonimliğin en temel kuralı internet dünyasında ne özelden nede genel olarak hiç kimseyese hakkında ufacık bilgi vermiyeceksin örneğin, Türküm dersen Dünyadaki 8 milyardan 80 milyona indirmiş oluyorsun. Yani bunun gibi çok fazla detay var örnekler var, sevdiğim bir pdf vardı bulabilirsem atarım buraya ismi, DarkWeb Karanlıklar sanatı, sende araştırabilirsin.
Arkamdaki actığım izleri nasıl temizleyiceğimProtonmail ve proton drive çok iyi verileri uçtan uca şifreler ama europol veya interpole düşersen protonun sadece senin ip adresini verebilir. İşletim sistemi olarak usb tails os kurabilirisn biraz daha güvenli olabilir. Diğer adım kendi adına açılmış internet servisi kullanmayacaksın kafe veya komşunun ağına sızıp oradan bağlanacaksın, sonraki adım nick, nick çok önemli her forumda sosyal medya veya diğer ıvır zıvır yerlerde farklı farklı nickler kullanıcaksın şifrelerini her platformda farklı ve güçlü şifreler kullanacaksın, en önemli bu tip THT gibi forumlarda anonimlikten söz etmeyeceksin forumda hesap silme gibi durum yok ayriyetten genellikle gmail yandex gibi veri satan mailleri kullanıyorlar ip adresin kabak gibi databasede duruyor dışarda ufacık ipucu buraya gelirse ÜST düzey yönetimin yapabileceği bir şey olmaz. Anonimliğin en temel kuralı internet dünyasında ne özelden nede genel olarak hiç kimseyese hakkında ufacık bilgi vermiyeceksin örneğin, Türküm dersen Dünyadaki 8 milyardan 80 milyona indirmiş oluyorsun. Yani bunun gibi çok fazla detay var örnekler var, sevdiğim bir pdf vardı bulabilirsem atarım buraya ismi, DarkWeb Karanlıklar sanatı, sende araştırabilirsin.