E-Postası ve Telefon Bilgisi Bilinmeyen İnstagram Hesabını Kurtarmak

ali021905

Yeni üye
10 Ara 2022
12
1
Merhabalar instagram şifresini unuttuk eposta ve telefon numarasıni da hatirlamiyoruz nasil çözecez bi şifreyi ne denediysem olmadı
 

ZuL-RaA

Kadim Üye
9 Ara 2017
5,550
837
Semerkant
Merhabalar,

Bilgisayarda şifre sıfırlama istediğinizde bu hesaba veya numaraya gitti derken sansürlü olarak adresi gösteriyor. Oradan doğru hatırlamayı deneyebilirsiniz. Eğer hesabınızda resim varsa kendi resminiz ile destekten hesabı kurtarabilirsiniz.
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,469
2,642
Merhaba Değerli Üyemiz, maalesef ki E-posta'ya erişiminiz yoksa hesabı geri kurtarmanız pek mümkün değil. E-posta şifresini unuttuysanız şifre sıfırlama talebi isteyin. Şifreyi değiştirdiğiniz zaman bağlı olan E-postaya gelen doğrulama kodu ile hesabı geri alabilirsiniz. Ama hiç bir şekilde erişim yoksa maalesef ki yetkililerden başka kimse sorunu çözemez. İnstagram yardım merkezine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.