Beyler bugün tablet dağıtıldı.Tamamiyle fiyasko.4 şubeye 150 küsür alet geldi.Sadeece 3 kişi aktifleştirebildi.Ne okuldaki wifiye bağlanıyor ne de evden bağlanıyor.Baya kapalı bi sistem yapmışlar.Yardımlarınızı bekliyoruz 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostum bu konuyada ihtiyacfım vardı sağol fakat sıkıntı cihaz wifi bağlantısı yapmıyor
Açamadık ki![]()
Öğrencilere şifrelerini kendi öğretmenlerinin vermesi gerekmektedir. Öğrenci kendisi şifre alamamaktadır. Açamamanın sebebide bu yüzden sanırım başka türlü aktivasyon olmuyor diye biliyorum.
Ben anlatamadım sanırımWifi ye bağlanmadığı için aktivasyon ekranı gelmiyor yoksa biliyorum eba şifresi var
Tamam açtım beyler yapamayıp buraya bakan arkadaşlar olursa diye yazıyorum Wifi şifresini girdiktren sonra AP isminin yanında yıldız işareti olur.Aleti yeniden başlatın wifi işareti yeşile döner.Diğer konular için hala çalışıyoruz![]()
Hiçbir Ise Yaramıyor Ki.
Beyler bugün tablet dağıtıldı.Tamamiyle fiyasko.4 şubeye 150 küsür alet geldi.Sadeece 3 kişi aktifleştirebildi.Ne okuldaki wifiye bağlanıyor ne de evden bağlanıyor.Baya kapalı bi sistem yapmışlar.Yardımlarınızı bekliyoruz![]()
Bilmiyorum denediniz mi fakat arkadaşiarla böyle çözdük okuyan arkadaşların da işine yarar belki