EA: Battlefield 3, 2011'in 2. Yarısında Çıkacak

axi_matrax_01

Katılımcı Üye
2 Eyl 2008
583
0
01ADANALI
Bad Company 2, Battlefield serisinin adına yakışır bir oyun oldu ve satış rakamları ile de EA'in yüzünü güldürdü


Battlefield: Bad Company 2, Vietnam adlı indirilebilir içerik ile genişlerken serinin geliştiricisi DICE ise boş durmuyor. Bir yandan Medal of Honor'ın multiplayer modu, diğer yandan NFS: Hot Pursuit gibi oyunlara teknik destek sağlayan DICE, Battlefiled 3 üzerindeki çalışmalarına da devam ediyor.


Frostbite Engine 2 ile geliştirileceği açıklanan Battlefield 3 ile ilgili elimizde görseller yok, ama oyunun çıkış tarihi ile ilgili Electronic Arts CEO'su John Riccitiello'dan bir açıklama geldi.


Riccitiello, 2011 yılında Crysis 2 ve Bulletstorm gibi 3. parti oyunlarla piyasada olacaklarını, daha sonra kendilerinin en çok odaklandıkları oyunun ise 2011'in 2. yarısında çıkacak olan Battlefield 3 olduğunu açıkladı.

EA Ceo'sunun bu açıklamasından sonra Battlefield 3'ün büyük ihtimalle 2011 yılının sonuna doğru çıkacağını söyleyebiliriz. Biz ise şimdilik Bad Company 2: Vietnam'ın tadını çıkaralım.
 

axi_matrax_01

Katılımcı Üye
2 Eyl 2008
583
0
01ADANALI
Bayılıyorum Battlefield'a Hepsini Oynadım Ama Bad Company 2 'yi yeni indiriyorum :) Onunda tadını çıkaracak kadar vakit olucak 3.sü gelmeden :)


Battlefield güzel bir oyun cod bile meydan okuyor zaten satışlar ınmükemmel Battlefield ses kalitesi mükemmel tavsiye ederim süper bir oyun 3 ü cıksın ben direk almayı düşünüyorum zaten orjinal versiyonu
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.