Easy CD-DA Extractor 11.9.9 Build 668

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
xmodhj.jpg


turkce.gif
Easy CD-DA Extractor bir ses dosyası düzenleme yazılımıdır. Yazılım müzik CD'lerini 'rip'leme, ses dosyalarının biçimlerini birbirine dönüştürme, müzik CD'leri oluşturma, MP3, WMA CD'leri yazdırma olmak üzere 4 önemli işleve sahiptir. Tüm popüler ses dosyası biçimlerini desteklemektedir.

Müzik CD'lerini 'Rip'leme
Müzik CD'lerinizi itina ile 'rip'lemenizi sağlayan, yüksek performanslı bir CD 'rip'leme motoruna sahiptir. Kopya koruma özelliğine sahip CD'ler üzerinde de işlem yapabilen yazılım, fena hâlde çizilmiş diskleri de okuyabilmektedir. 'Rip'lenen müzik CD'lerine ID3 ve ID3V2 biçimli ilave ****verileri yazdırma şansınız da bulunmaktadır. Bu ilave ****verileri sizin 'rip'lemiş olduğunuz dosyalara özel adlar vermenizi, kodlayan kişinin adını yazmanızı, yorum yapabilmenizi sağlamaktadır.





Size: 6.75 MB​

http://rapidshare.com/files/139665075/Ez.CDDAExt.Pro.11.99.Bu.668.rar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.