eBook ları nerede satabilirim?

28 Eki 2014
51
0
Merhaba arkadaşlar; elimde Harry Potter ve Hunger Games serilerinin eBookları var ( ki bunlar dışında başka eBook larda mevcut elimde) ben bunları satmak istiyorum (bitcoin , dolar veya TL karşılığında) nerede satabilirim ? (Kitaplar ingilizce) (kitaplar .epub , .mobi ve pdf uzantılıdır)
 

muhendisbey

Katılımcı Üye
29 Eyl 2013
290
0
senin olmayan ları nasıl satacak sın ? ayrıca hepsi zaten internette mevcut neden para versinler ki mantıklı olmak lazım ayrıca yasal birşey değil yapacak oldugun şey
 
28 Eki 2014
51
0
senin olmayan ları nasıl satacak sın ? ayrıca hepsi zaten internette mevcut neden para versinler ki mantıklı olmak lazım ayrıca yasal birşey değil yapacak oldugun şey

hocam yasal değil diyorsunuz da sanki exploit vs yasal :D (paraya ihtiyacım olduğu için böyle birşey yapmaya karar verdim yoksa Harry Potter serisi çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir seridir) (bunun dışında önericeğiniz para kazanma yolu varmı? saçma sapan reklam sitelerinde saatler harcayıp bikaç dolar kazanmadığım bir yol )
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.