Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhangi bir üniversiteye kayıt olmanız gerekiyor. Diğer türlü almanız mümkün değildir.Arkadaşlar Edu.mail alabileceğim bir yöntem var mı?
Bir üniversiteye kayıt olmanız gerekiyor diye biliyorum
Herhangi bir üniversiteye kayıt olmanız gerekiyor. Diğer türlü almanız mümkün değildir.
Hocalarım yüksek lisans öğrencisiyim branşım matematik tez aşamasındayım ve Mathpix Snipping Tool programı için edu mail kullanmam gerekiyor. Programı anlatmak isterim matematik formüllerini yazmamda çok yardımcı oluyor. Edu mail ile kayıt yaptığımda free 100 kullanım. Normal mail kayıtta free 10 hak veriyor. Satın almayı bile düşündüm çok pahalı geldi. (Kendi mailim ile hakkımı kullandım bitince arkadaşlarımın aöf mailini bile kullandım)Öncelikle merhaba değerli üye;
Edu uzantılı e-posta adresi almak için çok fazla bir şartı karşılamanız gerekmiyor. Üniversite düzeyinde bir eğitim görmekte olan öğrenci ya da öğretim görevlisi olmanız, bu e-posta adresini almanız için yeterlidir.
İyi forumlar dilerim
https://accounts.mathpix.com/login hocam bu uygulamada normal maillere 10 hak, edu.mail lere 100 hak veriyor verdiğiniz linkten denedim ama hiç birini edu.mail olarak kabul etmedi yardımlarınız için teşekkür ederimSelamlar, bıraktığım linkten geçici "edu" mail sahibi olabilirsiniz. (İstediğiniz kullanıcı adı ile.) Buyrun link:
![]()
Ücretsiz Edu Mail Oluşturucu | Anında Edu Mail Al
Ücretsiz .edu mail ile ChatGPT-4, Amazon Prime ve yapay zeka araçlarını kullanın. Anket yok, anında erişim.edumail.icu
thetechrim.com
students.prairiestate.edu adresli mail almıştım çok uğraştırdı ve video izleyerek yaptım. Sizin 2. method'da aynı mantık sanırım kayıt yaptırmak için kişisel bilgiler içinde adres önerirmisiniz?Merhabalar gönderdiğim linkteki 2. method ile alma şansınız bulunuyor.
![]()
How to get FREE Edu email [August 2023]
Are you looking for a free edu email? Use the latest June working method and create unlimited Edu email accounts without being in school.thetechrim.com
students.prairiestate.edu adresli mail almıştım çok uğraştırdı ve video izleyerek yaptım. Sizin 2. method'da aynı mantık sanırım kayıt yaptırmak için kişisel bilgiler içinde adres önerirmisiniz?