Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kali linux işletim sisteminde gerek güncellemeler olsun gerek dökümantasyonlar olsun erişemiyorum openvpn kullanmayı denedim fakat olmadı önerebileceğinzi bir yöntem varmıdır?
Bu tür ağlarda güvenlik protokolleri bir çok proxy ve vpn sistemini engellemektedir, bu yüzden çalışmaması normal.
Ayrıca; Eduroam, belirli güvenlik standartlarını kullanarak, eduroam üyesi kurumların kullanıcılarının diğer eğitim kurumlarında da sorunsuzca ağ kullanımını amaçlayan bir uygulamadır. Bu noktada yapılacak herhangi bir üçüncü parti uygulama kullanımı ve güvenlik standartlarını aşmaya yönelik her türlü öneri forum kurallarına ve misyonuna aykırı sayılacağından konu kilitlenmiştir.
Ek olarak; bu ağlardaki yasa dışı hareketlerinizin sistem yöneticileri tarafından takip ve tespit edilebileceğini, bu tespitlerin sonucunda ilgili yaptırımlara maruz kalabileceğinizi unutmayın.