ben bilgisayar programcılığı bölümü okuyorum 1 2 sene önce eğitim alıcaktım kapatılmıştı banada verilmedi şimdi tekrardan paralı eğitim veriyormusunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bilgisayar programcılığı bölümü okuyorum 1 2 sene önce eğitim alıcaktım kapatılmıştı banada verilmedi şimdi tekrardan paralı eğitim veriyormusunuz ?
Merhabalar udemy de istediğiniz her kursu bulabilirsiniz.Üyelere eğitim vermiyoruz maalesef.Eğer timlerden birine girerseniz görürsünüz.
Ticareti yasak kılan bir forum parayla bir eğitim alacağınızı düşünmemelisinizTicaret Kesinlikle yasaktır!
Eğer bu konuya gerçekten gelir-geçer bir ilginiz değilde gerçekten uğraşıp güzel bir iş başarmak istiyorsanız bu işin anahtarı tamamıyla sizde ..
Yani sizin içinizdeki cevherde .
Siz ne kadar arzular ne kadar istekli bir şekilde işinize başlarsanız o şekilde devam ettirirseniz güzel sonuçlar alırsınız .
Ayrıca forumumuzda kesinlikle ücretli bir eğitim yoktur. Forum kurallarına bakarsanız ;
Ticareti yasak kılan bir forum parayla bir eğitim alacağınızı düşünmemelisiniz
Size birkaç kaynak önerisinde de bulunabilirim özelden yazarsanız .
komutanım siber güvenlik timine girmek için ne yapmalıyım cevaplarsanız sevinirim