Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.aleyküm kardeşlerim,Tht'de bi kaç güdür eğitim seti arayan felan grdüm ve foruma eğitim seti diye bir bölüm açılsa güzel olur diye düşündüm fikirlerinizi öğrenme istiyorum
Forumun kendisi eğitim seti gibi.Arama ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.Bana kalırsa böylesi daha iyi biraz emek verip karıştırıp karıştırıp öğreniyorsun değeri daha çok artıyor.Hazırı sevmemeye alışmak güzel : )
Arkadaşın dediği gibi forum zaten bir eğitim seti gibi. Merak ettiğiniz herşeyi ilgili bölümlerden bulabilirsiniz. Böyle bir bölümün açılması WebServer , Mail güvenliği gibi konuların işlememesi demek.
açılırsa forumun belli bi düzeni olacak bence çünkü her kez eğitim bölümünden kendi alanında geliştirecek vve herkezin belli alanı olacak öle 2 bilgi bilip artislik edemiyecek işallah açılır ben gerekli yerlere mesaj olarak atmıştım bunuda siz de böyle bir şey yapmıssınız elinize sağlık
ÖNCELİKLE FORUM DİĞER FORUMLARDA KAT VE KAT DAHA BİLGİLENDİRİCİ!!
Ama yinede eğitim setinden çok birebir eğitim bölümü açılabilir.Ama yığılma olmamalı.Bunun içinde aralıklı olarak başvurular açılmalı ve forumda en aktif ve düzgün kimler varsa belirli sayıda öğrenci olarak alınır.E öğretmenler de alınabilir bilgiye göre tabii.Yöneticilerin işi başından aşkın.Bir de özel derslerle uğraşamazlar.