eğitim

Darkness DeviL

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Ağu 2009
11,543
13
Turan 🇹🇷
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz kalıcı olmanız dileğiyle bu bölüm sadece tanışma alanı bu tarz konuların buraya açılması yasak.İşe forum kurallarını okuyarak başlamak sizin yararınıza olacaktır.

Ayrıca Hangi Konuda Eğitim almak istiyorsunuz?
 

hayal-et06

Uzman üye
23 Ağu 2011
1,081
16
ankara
ilk geldiğmde hiç bi şey bilmiyordum. yavaş yavaş yavaş yavaş gözleriniz aklınız aşina olacak zaten. ben teamviwer ile tanıştığımda coşmuştum. karşı pc yi çökerttiğimde mutluluktan dört köşe olmuştum. keylogger öğrenip yedirdiğimde sevincimden uyuyamamıştım bile. şimdi kendime gülüyorum. bunları öğrene ne kadarda insanların başını çok ağrıttım onada üzülüyorum. bir kaç gündür de web hack olaylarına sardım mesela alıştımya kolay gibi gelmeye olmasada meyilli olmaya başladım. yani herşey sırasıyla. emekleyerek. bizlere yardım edenlerede allah kolaylık versin eninde sonunda öğrensekte öğrenemesekte yerimisi sıramızı yenilere bırakıyoruz ama site yönetimi bu seferde onlarla uğraşmaya başlıyor. öğretmen misali. vallaa allah kolaylık versin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.