ehliyetsiz motor kullanmak

'Rairsa

Katılımcı Üye
1 Ocak 2016
343
0
in sweet dreams
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı ben bursanın küçük (50 bin nüfüslü)bir ilçesinde yaşıyorum 100cc cub mondial aklımda var onu şehir içi (okula gidip gelmek) şeklinde kullanırsam ceza falan yermiyim bide bayaa ehliyetsiz motor kullanan var
 
5 Eki 2015
84
0
Kardeş Herhangi Bir Sıkıntı Olmaz Fakat Sen Yolda Araçların Can Güvenliğini Tehlikeye Sokarsan Başın Belaya Girebilir.
 

MwTugi

Kadim Üye
19 May 2016
5,121
279
9
Nereye !
Şehirler arası bir yol gitmeyeceksen kendi şehrin içinde kullanacaksan sıkıntı yok.
Bende de ehliyet yok fakat kullanıyorum polise de denk geldim sıkıntı olmadı.

Ama gidip yok ön kaldırayım karıya kıza hava yapayım dersen ilk gün ya canından ya malından olursun. :)
 
23 May 2016
55
0
Bulunduğun bölgenin trafik ekibine bağlı dostum, serseri olmazsan çevirmede de derdini anlatırsan düzgünce bir sıkıntı olacağını sanmam :D Ama kaza yaparsan sıkıntı büyük diyim istediğin kadar haklı ol ehliyetsiz olursan haksız durumdasın :) Haydi selametle..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.