Ekran gelmiyor

Muxtar57

Katılımcı Üye
3 Tem 2014
770
0
Baku
Arkadaslar bilgisayarimi acinca bazi zamanlar ekran gelmiyor ekrana elektrik geliyor fakat boylece kaliyor sondurup yeniden deneyince aciliyor herzaman olmuyor bazi zamanlar oluyor acaba sorun ne olabilir?

 

SerdarCoruk

Uzman üye
17 Ağu 2015
1,302
8
127.0.0.1
Ne kadar bekledin en fazla bu kadar olduğunda?

Benim PC'm de oluyor arada. Bilgisayarı açıyorum siyah bir ekran geliyor (resimde ki gibi.) bazen 1 dk - 5 dk - arası duruyor öyle sonra Windows geliyor. Ama sık olmuyor bende, ara sıra.
 

SerdarCoruk

Uzman üye
17 Ağu 2015
1,302
8
127.0.0.1
BIOS güncellemesi zamanında denedim.
BIOS pilini çıkarttım, tekrar felan taktım.
İşletim sisteminden dedim, Linux - Win 10 vs. kurdum.

Uzun zaman oldu ama bekletmeyi :D Bende ASC (advanced system care) var PC'de. Ondan kaynaklandığını düşünüyorum. System Defrag - Kayıt defteri düzenleyicisi gibi, uygulamaları açtığımda başlangıçta bazen düzeltme yapıyor. Belki..

Sende yoksa, ASC sorun biraz garip gibi duruyor :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.