Ekran kartı hakkında

Birkouff

Üye
24 Eyl 2016
97
0
06-59
Merhaba, konuyu uzatmadan direkt olarak konuya gireceğim. 2010 yılında aldığım eski bilgisayarımı şu an ailem basit işler için kullanıyor ancak yakın zamanda ekran kartı sebebini bilmediğim bir sebepten dolayı bozulmuş. Her neyse, bilgisayarın eski ekran kartı ATI Readeon 4650 HD. Aynısını almayı düşündüm ancak internette sürekli farklı kartları buldum. Uygun olanlar ise satışta bulunmuyor. Sizlerden ricam resimde belirttiğim anakarta uygun bir ekran kartı söylemeniz.

Bilgisayarın diğer temel özellikleri:
İşlemci: Core Quad 2 (Q8300)
Ram: 2 GB 800 Heartz

 

Birkouff

Üye
24 Eyl 2016
97
0
06-59
Önerileriniz için teşekkürler r7 fiyatı da uygun görünüyor ancak endişem aldığımda elimde patlamasın, ya uyumsuz olursa... Bilgisayarın ddr3 destekleyip desteklemediğine emin değilim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.