Öncelikle S.A. THT Ailesi bugün sizlere 1 haftadır yaşadığım problemi anlatmak istiyorum benim leptop markam samsung bilgisayar o kadar iyi bir bilgisayar degil 2 gb ram falan filan var işte anladınız siz baktım ablam bilgisayara resim falan yüklemiş bir sürü çöp var pc de samsung marka bilgisayar kullananlar bilir samsung recovery solution diye bir şey var işte sistemi burdan ilk haline geri döndürüyorsun format gibi birşey sizin anlayacağınız ben bunu actım işte baya bi geçti format bitti pc açılıcakken video ayarları kuruluyor falan derken bilgisayar tık diye kapandı ondan sonra actım baktım oyunlar calısmıyor tekrar formatladım aynı yerde tekrar kapandı bilgisayar şimdi oyun açıyorum diyelim ki lol oynamak istiyorum acıyorum menü ekranında sıkıntı yok fakat oyun acılınca base ekranı geliyor ve aniden tık diye pc kapanıyor point blank da aynı sorunu yaşıyorum menü ekranında bişey yok oyun acılıyor elimde silah görünüyor ve tık diye pc kapanıyor lütfen yardım edin siz daha iyi bilirsiniz diye konu actım günlerdir muzdaribim oyun oynamak istiyorum artık şimdiden teşekkürler