Ekran Koruyucu

Küçük-Mavi

Kıdemli Üye
23 Şub 2013
2,674
0
Backdoor
Hocalarım yeni sürümü çıktı
Programlama dili:Vb.net
İndir
Alternatif İndirme Linki
Virüs Total
Program hata verirse net framework 4.5 kurup deneyiniz hocalarım! :)
İlk giriş şifresi kullanıcı adı:admin şifre:admin123 tür.

vpq34.jpg

Programcı ve grafiker hocalarım;grafikte ve programlamada yardımcı olmak isteyenler lütfen mesaj atabilirler mi?Çünkü daha programın çok eksiği var ve tek başıma hepsini halledemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz hocalarım :) ?
 
Son düzenleme:

bertab

Katılımcı Üye
21 Tem 2013
337
0
Hocalarım yeni programımla karşınızdayım.Aslında çok bilinen bir program,herkes yapıyor fakat ben kodları denedim ve tam çalışmadığını gördüm.O yüzden ben de gelişmiş bir ekran koruyucu yaptım.Program deneme sürümüdür yani beta sürümü...Hatalar olabilir lütfen bana bildiriniz hocalarım :)
İndir
Virüs Total
Program hata verirse içine net framework 4.5 attım hocalarım onu kurup deneyiniz! :)
İlk giriş şifresi kullanıcı adı:admin şifre:admin123 tür.

v7m2g.jpg

Programcı ve grafiker hocalarım;grafikte ve programlamada yardımcı olmak isteyenler lütfen mesaj atsınlar çünkü daha programın çok eksiği var ve tek başıma hepsini halledemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz hocalarım :) ?

güzel olmuş eline sağlık
 

Küçük-Mavi

Kıdemli Üye
23 Şub 2013
2,674
0
Backdoor
Sağolun hocalarım da daha gelişmesi gerek ve tek başıma biraz zor en azından grafik açısından yardımcı olacak birisi olsa çok güzel olurdu ama yavaş yavaş kendim de halletmeye çalışacam :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.