QwMRz Katılımcı Üye Katılım 19 Ağu 2017 Mesajlar 403 Tepkime puanı 0 Kredi 0 27 Ocak 2018 #1 Bilgisayarım : HP Sağ Tarafta Sarı Çizgiler Oluşuyor Ne Yapacağımı Bilmiyorum Yardım Ederseniz Çok Sevinirim İyi Günler
Bilgisayarım : HP Sağ Tarafta Sarı Çizgiler Oluşuyor Ne Yapacağımı Bilmiyorum Yardım Ederseniz Çok Sevinirim İyi Günler
2nokta Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 16,681 Tepkime puanı 17 Kredi 0 27 Ocak 2018 #2 Telefonla bi görüntü atarsan bi kaç yorum yapabilriim. Ama pixel hatası ise ..malsef düzelmez.. ekran kartı ile alakalı bişey ise onuda bilgisayarcının test etmesi gerek.. Eğer kasa ise ekran kartını filan söküp takman gerekecek. Oyla 0 Downvote
Telefonla bi görüntü atarsan bi kaç yorum yapabilriim. Ama pixel hatası ise ..malsef düzelmez.. ekran kartı ile alakalı bişey ise onuda bilgisayarcının test etmesi gerek.. Eğer kasa ise ekran kartını filan söküp takman gerekecek.
Slaptonimus Katılımcı Üye Katılım 3 Haz 2017 Mesajlar 447 Tepkime puanı 2 Kredi 0 27 Ocak 2018 #3 Senin yapabileceğin bir şey olduğunu düşünmüyorum teknik servise ver bence.Ekranını değiştirir belki. Oyla 0 Downvote
Senin yapabileceğin bir şey olduğunu düşünmüyorum teknik servise ver bence.Ekranını değiştirir belki.