Ekranım Sararıyor.. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lord_baLroq

Uzman üye
23 Tem 2010
1,768
0
Arkadaşlar Ya Bildiğimiz Monitör Ekranı Beyaz Olur Zaten Öyle..
Ama Benim Ekran Sararıyor.. Arada Tekrar Beyaz Oluyor Ama Şuan Sararmış Durumda Ne Yapmam Gerekiyor Yardım Ederseniz.. ?
 

Lord_baLroq

Uzman üye
23 Tem 2010
1,768
0
adszkzz.png


Ekran SS'si
 

v3nomtR

Kıdemli Üye
23 Şub 2010
2,688
0
İstanbul
koLonLarı ve varSa bassı monitörden uzak tut.......bide monitöR arkasındaki kablolaRı eLinLe bi saRs :D icine yerine sok banada oluyoo ekran moRarıyoo kabLoLaRı oynuyom düzeLiyoo..
 

egeli_3545

Üye
31 May 2010
213
0
kardeş sarardıgında ss al video olarak bak uploadla bi bakalım bizde beyaz çıkıyorsa senn mntörde bişey vardr çıkmıyorsa ekran kartı ihtimallerle olmaz kesin sonuç lazım deil mi
 

hijabey

Üye
16 Haz 2010
106
0
Öncelikle teknoloji şiddetten anlar :) Kafasına iki tane vur düzelmesi lazım, yoksa tüpleri filan bitmiş olabilir.
Ses sistemi filan varsa pc nin yanında hoparlörler içindeki mıknatısların güçlü manyetik etkileri ekranı etkilemiş olabilir.Ekranın yanında telefon vb radyasyon yayan başka cihazların olması da etkilemiş olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.