arkdaşlar s.a ustlar.mühendisler .firma yetkileleri işin uzmanları ben bu mesleğe merak saldım ancak büyük bir sorun var benim tercihim elektinok yönünden cep tamiri yapmak iyide para kaznıorlar şu varki izmir gbi bir yerde bu işi 10 000 dolara öğretiyorlar kaldiki dar gelirli bir aileyiz izmem var bu işi öğreten oda önce iş bulmaızı isiyor elekterikçiye gelince oldukça yaygın izmirdi nerdeye herkez çıkarak arıyor parasıda iyi ama bnm tercihin elektirniği öğrenip sonny,teknosa gbi özel bir yerde sigortalı çalışmak ve mesleğimde ilerlemek böle biyerde nasıl çalışabilirim zten drek girdimi kurs alırımda önemli olan böle bir yere girmek
lise mezunuyum
2 senlik radyo ve televiyon programıclığı okuyorum aöf
20 yaşındayım askerlik 3 sene tecilli
arkdaş zordurumdayım bu arada aklımı gelmişken
babam elekricin daha cok para kazandını söledi misal
bir inşaat içinin elektirik sistemleri işini alırsan 40-50 milyar 2-3 aylık bir çalışmada alırsın
ha bu işin illa mühendis yaprıtan yok ustalar daha cok aranır cünkü çekirdekten yetişme daha iyi dedi sizin yorumlarınızı bekliorum
lise mezunuyum
2 senlik radyo ve televiyon programıclığı okuyorum aöf
20 yaşındayım askerlik 3 sene tecilli
arkdaş zordurumdayım bu arada aklımı gelmişken
babam elekricin daha cok para kazandını söledi misal
bir inşaat içinin elektirik sistemleri işini alırsan 40-50 milyar 2-3 aylık bir çalışmada alırsın
ha bu işin illa mühendis yaprıtan yok ustalar daha cok aranır cünkü çekirdekten yetişme daha iyi dedi sizin yorumlarınızı bekliorum