elimden bunlar geliyo :(

ntsgadava1

Katılımcı Üye
10 Eyl 2012
561
0
Arkadaşlar ben kürdüm ama biz ailecek hatta sülale olarak kürtleri zerre kadar sevmeyiz ama aslımız böle yapıcak bişey yok kendimi teselli etmenin tek yolu vardı oda askere gidip vatanımı korumaktı ama oda nasip olmadı kan hastalığım yüzünden askerlikten muaf oldum bişeyler yapmam lazımdı bende facebookta sitelerde teröristlere ait ne varsa hacklemeye çalıştım site olayında zayıfım ama facebook hack olayında baya ıyıym 2 bine yakın hackledim bunların yarısından çoğu terörist profili elimden sadece bunlar geliyo yaptıklarımın videosu buyrun Site Ve Facebook Hack ( NTS HACK TEAM ) - YouTube



NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!...
 

StoryBro

Yeni üye
20 Nis 2013
18
0
Önemli olan kürt olman değil kendini türk hissetmen Atatürkün söylediği söz gibi

Ne mutlu türk olana değil ne mutlu Türküm diyene .
 

Endorfian

Katılımcı Üye
13 Mar 2013
680
0
Kardeşim kürt olmak suç değil seni tebrik ediyorum.

Bak böyle güzel kardeşlerimizde var.
 

ntsgadava1

Katılımcı Üye
10 Eyl 2012
561
0
ben kimliğimdeki kars yazısı ve kürt olmam yüzünden 2 defa sevdiğim kızı kaybettim bunun acısını anca yasıyan bılır destegınız ıcın saolun
 

Altıok

Kıdemli Üye
31 Mar 2013
2,236
3
İşte bu kardeşim. Ee ne demiş Yunus Emre:
"Ne olursan ol yine gel."
 

hackerturan

Katılımcı Üye
16 Ara 2012
508
0
Elazığ
gerçekten kürt olmak suç değildir pkk yandaşı olmak suçtur sen bir türksün kardeşim yaptıklarını tebrik ediyorum
 
Son düzenleme:

Black Power

Özel Üye
8 Tem 2012
11,765
22
Başlayalım?
Dostum biz burada Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Türkmen hiç bir şekilde ayrım yapmıyoruz. Her ne kadar bu durum farklı yönlere çekimeye çalışsada, çeşitli kişi yada kişiler tarafından farklı durumlara yönelik olaylara yöneltilmiş olsada bunlar sadece çahil, aklısız, bilgisiz insanların yaptıkları ve düşündükleri şeylerdir. Tabikide bir de bizi bölmeye çalışan devletleride unutmayalım. Bu durum karşısında bırakın Türk Kürt ayrımı yapmayı, aksine daha bir sıkı kentlenip birbirimize onları, bizi bölmeye çalışanlara her daim haksız olduklarını ve bizi hiç bir zaman böleyemeceklerini göstermemiz lazım. Kürtlerde bizim kardeşimizdir, Lazlarda bizim kardeşimiz Çerkezlerde bizim kardeşimizidir ve de hep öyle kalacaktır.
 
Son düzenleme:

Daghanb

Katılımcı Üye
28 Şub 2013
409
0
önemli olan kendini bu topraklara adayabilmek, bu toprakları sevebilmektir kardeşim.
 

ntsgadava1

Katılımcı Üye
10 Eyl 2012
561
0
Atatürkün bir lafı var - İnsanlığın En Büyük Düşmanı Cehalettir. bu cümle hep benm aklımda ona göre yaşıyorum kardeşime okuması için hep destek veriyorumki başkaları gb cahil kalmasın dye hepiniz iyiki varsınız ve ben iyiki müslümanım iyiki türküm :)
 

ByCash*

Katılımcı Üye
16 May 2013
360
0
Şimdi en başta sorun senin Kürt kökenli olmanla utanç duyman ! Bende Kürdüm bunu her yerde rahatça söyleyebilirim. Ama ZERRE kadar apoyu desteklemeyiz ve sevmeyiz, her Kürt Pkk'lı olacak diye bir kaide yok. Benim etrafımda Türkte,Kürtte,Arapda var, ama içimde faşistlik duygusu yok, tabi onlarında. Düşüncelerin yanlış sadece..

İyi günler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.