Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
?? Dostum ayrıntılı bilgi verir misin ? Hacker uygulaması diye bir şey yok her şeyin ayrı görevi var yani 1 program indirerek hacker olunmuyo
Hem bu işlere başlarken manuel mantığı kavramanı öneririm en azından ben öyle yaptım
Merhaba, Düşündüğünüz Gibi Bir Web Tabanlı Uygulama Yok Başta MAC Veya Lİnux İşletim sisteminizi Bilgisayarınıza kurmanız gerekebilir windows birçok işlem için uygun değil işin aslında hack bence "c " ve dilleri aynı zamanda da sosyal mühendisliğe baglı bir işlem. tabi bu konuda en başarılı ve bilgili kulübümüz Anka Ground Kulubüdür başlangıç için forum üzerinde belirli olan konuları okuyabilirsiniz ayrıca youtube,udmy gibi uygulamlar size destek olabilir hatta ve hatta 6-9 ay arasında orta düzeye yakın yani pre-intermediate bir yazılımcı olabilirsiniz Daha sonra Anka Ground Kulübüne Üye olup bilgilerinizi geliştirebilirsiniz.
Kişisel bilgisayarınıza, Linux dağıtımı olan Kali linux işletim sistemini sanal makine olarak kurarsanız, site hackleme, sistem hackleme, vs. gibi işlemleri içinde bulunan bir çok araç ile yapabilirsiniz.
Merhaba değerli üye:
Bunun için uygulama yok ama Kali Linuxu deneyebilirsiniz.Linuxda hacking paketleri bulunmaktadır.
Kali Linux, önceden yüklenmiş uygulamalara sahip bir Linux sistemidir. Bu nedenle, bu uygulamaların yapmanıza izin verdiği her şeyi yapabilirsiniz. Bunları nasıl değiştireceğinizi veya yeni özellikler oluşturacağınızı biliyorsanız, aynı sistemle daha fazla şey yapabilirsiniz.Bununla elinizde birçok araç var, ve diğer bilgisayar dağıtımlarından daha fazla araca sahipdir.Hacking veya test ile ilgili adımlar için 600'den fazla araç ve birçok pakete sahiptir. Bu araçları kullanarak gereken işlemleri yaomanız mümkündür.Kali Linuxun bazı araçları:
Bilgi toplama,
Güvenlik Açığı Analizi,
Kablosuz Saldırılar,
Adres Sahteciliği,
Şifre Saldırıları
Tersine mühendislik
Donanım Hacking,
Şifre Kırma Araçları,
RFID Araçları,
VoIP Araçları,
Aircrack ng
Nmap Net Network Mapper
THC Hydra
Nessus
WireShark
Öncellikle gittiğiniz yol tamamen yanlış sorduğunuz soruda aynı şekilde açıklayıcı değil hacker uygulaması diye birşey yoktur.
Yani birçok toolar vesaire bulunmakta ve hepsinin ayrı ayrı birçok özellikleri bulunmakta başta bu tarz sorular yerine nerden başlayabilirim
kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum neler yapmalıyım gibi sorular sorarsanız emin olun bu alanda size yardım edecek daha çok insan olacaktır.
son olarak şu değinmek istiyorum kendinize bir hedef koyun ve bu hedef ölçülebilir erişilebilir olsun. iyi forumlar