başlıktan belli programdagörsel emlak yazılımı
Görsel Emlak Programı, emlak işletmeleri için özel olarak tasarlanmış, müşterileriniz ile ilk tanışmadan itibaren bütün ilişkilerinizi yöneten ve pratik bir şekilde sunum yapa bilmenizi sağlayan, hızlı ve nokta atışı satış yapmanızı sağlayan bir emlak programıdır.
Neden, Görsel Emlak Programı?
Görsel Emlak Programının pratik ve kullanıcı dostu kullanımının yanı sıra birçok özelik barındırmaktadır. Kullanıcıyı bilgi yığını ile boğmak yerine adım adım giderek sade ve bir şekilde bütün bilgilere erişmenizi sağlamaktadır.
Görsel Emlak Programının bazı özelikleri
Müşterileri gruplandıra bilme özeliği
Detaylı müşteri bilgileri
Ajanda görevi ile işleri takip edebilme ve görev atama özeliği
Satılık, kiralık, kat karşılığı, satılık veya kat karşılığı arsa tanımlama
Arsa, konut, iş yeri ne ait aracı, emlakçı, inşaat firması, mal sahibi tanımlama
Müşteri bilgilerini gizleme
Detaylı adres bilgileri tanımlama
Maps google entegrasyonu ile arsanın uydu konumunu işaretleme
Detaylı arsa, konut, işyeri bilgileri
Sunum bilgisi
Arsa, konut, iş yerine ait dosyalar (Resim, Google Earth, NetCad, Text Metin)
Portföy ve Talepleri eşleştirme özeliği
Sunulan portföy ve talepler
Özel bilgiler
Gizlenebilir taban fiyat
Afiş çıkarabilir.
Web sitesinde yayınlayabilir ve internet üzerinden ilan ve talep alabilirisiniz.
Google Earth dosyaları alma
Görsel Emlak Programı, kolay satış, kiralama, sezonluk kiralama ve rezervasyon yapabilmenizin yanı sıra, görsel emlak programı sayasesinde bir çok raporlama araçları ile detaylı raporlar alabilirsiniz.
BUYRUN BUDA LİNK
Görsel Emlak Programı, emlak işletmeleri için özel olarak tasarlanmış, müşterileriniz ile ilk tanışmadan itibaren bütün ilişkilerinizi yöneten ve pratik bir şekilde sunum yapa bilmenizi sağlayan, hızlı ve nokta atışı satış yapmanızı sağlayan bir emlak programıdır.
Neden, Görsel Emlak Programı?
Görsel Emlak Programının pratik ve kullanıcı dostu kullanımının yanı sıra birçok özelik barındırmaktadır. Kullanıcıyı bilgi yığını ile boğmak yerine adım adım giderek sade ve bir şekilde bütün bilgilere erişmenizi sağlamaktadır.
Görsel Emlak Programının bazı özelikleri
Müşterileri gruplandıra bilme özeliği
Detaylı müşteri bilgileri
Ajanda görevi ile işleri takip edebilme ve görev atama özeliği
Satılık, kiralık, kat karşılığı, satılık veya kat karşılığı arsa tanımlama
Arsa, konut, iş yeri ne ait aracı, emlakçı, inşaat firması, mal sahibi tanımlama
Müşteri bilgilerini gizleme
Detaylı adres bilgileri tanımlama
Maps google entegrasyonu ile arsanın uydu konumunu işaretleme
Detaylı arsa, konut, işyeri bilgileri
Sunum bilgisi
Arsa, konut, iş yerine ait dosyalar (Resim, Google Earth, NetCad, Text Metin)
Portföy ve Talepleri eşleştirme özeliği
Sunulan portföy ve talepler
Özel bilgiler
Gizlenebilir taban fiyat
Afiş çıkarabilir.
Web sitesinde yayınlayabilir ve internet üzerinden ilan ve talep alabilirisiniz.
Google Earth dosyaları alma
Görsel Emlak Programı, kolay satış, kiralama, sezonluk kiralama ve rezervasyon yapabilmenizin yanı sıra, görsel emlak programı sayasesinde bir çok raporlama araçları ile detaylı raporlar alabilirsiniz.
BUYRUN BUDA LİNK