En Çok Kullanılan Hacker Programları

junierkose12

Katılımcı Üye
31 Tem 2017
472
0
Dünya
Cain & Abel

Cain & Abel, ağırlıklı olarak Windows sistemlerindeki parolaları kırmaya veya kurtarmaya yardımcı oluyor. Parola kurtarma işlevi, kaba kuvvet ve sözlük yöntemlerini destekliyor.


Angry IP Scanner

"ipscan" adıyla da tanınan Angry IP Scanner, IP adreslerini tarayarak belirli kullanıcıların portlarının açık olup olmadığını kontrol ediyor. Açık kaynak kodlu yazılım farklı platformlarda çalışıyor ve piyasanın en etkili hack araçlarından bir tanesi. Araç, ağ yöneticileri ve sistem mühendisleri tarafından da kullanılıyor.

Kali Linux

Ağustos 2015'te yayınlanan Kali Linux, içerisindeki güvenlik araçları yoluyla Wi-Fi parolalarını kırmaya, sahte ağlar oluşturmaya ve diğer açıkları test etmeye izin veriyor.


Burp Suite

Burp Suite Spider, web site cookie'lerini inceleyerek ve web sitesindeki uygulamalarla bağlantı kurarak, web sitelerinin sayfalarının farklı parametrelerini ortaya çıkarıyor. Burp Suite ile web uygulamalarındaki açıkları bulmak oldukça kolay.

Ettercap

Ettercap, man-in-the-middle saldırıları gerçekleştirmeye izin veren popüler bir araç.
John the Ripper


John the Ripper

Bir parola kırma aracı olan John the Ripper, bir tür sözlük saldırısından faydalanarak şifreyi kırmaya çalışıyor. Aracın başarı oranı, kullanıcının seçtiği parolanın gücüne ve saldırının süresine göre değişiyor.

****sploit

****sploit, hacker'lar tarafından çok sık kullanılan bir başka kriptografi aracı ve hacker'ların bilinen güvenlik açıkları hakkında bilgi toplamasına yardımcı oluyor.

Nmap

Windows, Linux ve OS X'te kullanılabilen Nmap, büyük ağları hızla tarayabildiği gibi, tek bir sisteme karşı da kullanılabiliyor. Araç, ağ yöneticileri tarafından da sıkça kullanılıyor.

Acunetix WVS

Windows XP ve üzerinde çalışan Acunetix, web sitelerindeki ciddi açıkları tarayan bir web güvenlik tarama aracı. Kullanımı kolay olan araç, cross-site scripting, SQL injection ve diğer açıkları bulabiliyor.

Resimleri Ekleyemedim İlerki Zamanlarda Eklemeye Özen Göstericem
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.