En Etkili Sosyal Mühendislik Taktikleri //MaliciousX

MaliciousX

Katılımcı Üye
16 Kas 2019
284
49
10
Nikomedya

SOSYAL MÜHENDİSLİK

RgarO6.jpg


Sosyal mühendislik için kritik nokta güvendir. Ne kadar sağlam güven sağlarsanız başarılı olma olasılığınız o kadar güçlenecek.

Güçlendirmek için yapmanız gereken şeyler bunlar:

- Planlı Hareket etmek:
*Plan çok önemlidir.
*Nasıl işleyecek?
*Giriş Gelişme Sonuç...
*Hangi sözcükler kullanılacak?


M1zV1g.png



-Sorular:
*Sorular sorulacak muhtemelen. Bunlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Geç cevap verirseniz, hata ya da açık verirseniz iş batar.Düşünün; siz olsanız ne sorardınız?

DOLY5o.png


-Kriptoloji:
*Ne yaparsanız yapın %100 güven asla sağlanamaz ama bunu maksimize etmek mümkün. Dosya atarak kandıracaksanız virüs taraması yapılacaktır. Bunu kriptleyerek yapabilirsiniz. Taramada sonuç az çıkarsa güven artar.

lQoqPr.png


 

ratio

Kıdemli Üye
6 Tem 2013
2,456
6
Turk
Eline sağlık lakin konuların çok kısa gibi dostum, biraz daha detaylı konular açıp, içeriğini de doldurursan daha güzel olabilir.


İyi forumlar..
 

'T0YB0X

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
934
465
C:\Program Files (x86)\
aynı konudan forumda bir ton var zaten sosyal mühendislikle ilğileniyorsan daha iç açıcı ve ilgi çekiçi bişeyler yazsan hem foruma faydalı olur hemde sana.Birde başlıkta "Taktikleri" demişsin ben konu içinde güven hariçi bişey göremedim. Genede eline sağlık uğraşmışsın.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.