En Hızlı Brute Force Tool'u Hangisidir ?

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,321
4,775
Arkadaşlar birtane tool yaptım fakat aşırı yavaş normalde saniyede 10 20 tane denemesi lazım bu 10 20 saniyede 1 tane deniyor tool çöptü. bilfiğiniz sağlam brute forge toolu varmı
Bu dediğin deneme olayı sistemden sisteme değişir. Büyük sistemlerde Brute force etkili bir yöntem değil zaten. Eskisi kadar hızlı da olmuyor..
 
Arkadaşlar birtane tool yaptım instegram fakat aşırı yavaş normalde saniyede 10 20 tane denemesi lazım bu 10 20 saniyede 1 tane deniyor tool çöptü. bilfiğiniz sağlam brute forge toolu varmı
Merhabalar. Yavaş olmasının sebebi kullanmış olduğunuz işletim sisteminin düşük olmasındandır.Yüksek işlemci ve ekran kartlarına sahip olmanız gerekiyor . Örnek verelim 1 milyon kelime taraması veya 250 milyon kelime taramaları Yüksek sunucular üzerinden yapılıyor.Ama bin 2 bin 10 bin 20 bin Yeni nesil işlemcilerde ve genel olarak 6 gb ekran kartlarında ve i7 10 Nesillerde hızlı çalışıyor.Ek olarak internet altyapınızında güzel olması şart.

Ek Bilgi sunalım.Proxy ile taramalarınızı yapabilirsiniz.
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,416
969
Merhabalar

İnstagram için değilde size yine yardımcı olacak programlar

1-gobuster
2-brutex

bu 2 programa bakabilirsiniz.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.