En Hızlı İnterneti Kullanan Ülke !

_by_danger_

Katılımcı Üye
26 Eki 2007
978
14
Denizli
Sürekli internetin pahalı ve düşük hızda olduğundan yakınanlara nankör mü diyorsunuz? Bu yazı belki de fikrinizi değiştirmeye yeter. Zira ortalama olarak 2 Mbps gibi hızların kullanıldığı Türkiye'ye, Litvanya ve Rusya bile 11 kat fark atıyor. Ortalama hız olarak 24 Mbps kullanan bu iki ülkeye ise Asyalı çekik gözlü dostlarımız, muhtemelen acıyarak bakıyor.

Örneğin:Güney Kore'de ortalama bağlantı hızı 42 Mbps.

Peki Kral Kim?

ABD mi? Yanlış tahmin.

Genişbant pazarının %44'ü fiber optik bağlantı kullanan Japonya, tamı tamına 91 Mbps ortalama bağlantı hızıyla, dünyadaki en süratli internet erişimini sağlıyor. Tanımdaki "ortalama" kelimesine özellikle dikkat etmenizi istiyoruz. Henüz İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerinde bile 100 Mbps için planlar 2012 yılından başlarken, Japonya'da ortalama bir kullanıcı, birkaç siteyi kendi bilgisayarından host edecek kadar hızlı bağlantı kullanıyor.


ALINTIDIR..
 

ozanmugla

Yeni üye
23 Ağu 2008
39
0
aslında türkler daha akıllı japonlardan :D hangi japon okuduğum kitabın sayfasını unutmayayım die kitabın arasına terlik koyuyo :D
 

mahlasım

Katılımcı Üye
29 Tem 2009
406
0
adamlar uçmuş dayı o hız burda olsa fıyat ne kadar olr allah bilir heralde kımse kullanmaz yawwwwwwwwwww
 

F0rY0uK1ll

Üye
23 Tem 2009
72
0
İstanbul
Biz burda 1 mbps 2mbps kullanırken zar zor 8 mbps ye gcerken onlar 92 mbps püh hayvanlar :D
Olsun Hack Timi olarak çökertiyoruz sonuçta en çok açığı olan site hackte hacklediklerime göre çin sonra japonya
 

mem-53

Üye
22 Haz 2009
157
0
hepsı yalan en hızlı ınternet ben kullanıyorum herkezın haberı olsun made ın turkey :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.