Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi amaç ile kullanacağını yazarsan öneriyi daha hızlı alabilirsin. eğerki gizlilik istiyorum beni bulamasınlar diyorsan henüz öyle bir ip gizleme programı yok.
Sayın HACKER Ailesi Ben Bir Modemin Şifresini Hackledim de karşı Tarafın Benden Haberi Olmasın İstiyorum..... Nasıl IP Adresimi O Ping Atsa Dahi Görünmez yapabilirim????????????
"YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ BANA"
Arkadaşlar Hepsinin IP Adresi Görülebiliyor. Size Tavsiyem Psiphon dur, ip adresini istenilse bile bulunamayacak hale getiriyor dns yi kendi değiştiriyor ayrı bir şeye gerek yok yerel kullanıcıya tünel açabiliyor. Bilinmedik ip adresi üretiyor ve girilmesi imkansız hale geliyor. Mutlaka Kullanın.
Diğer tüm ip adreslerinin ip adresini öğrendim kendim şahsen ve engelleyebildim o yüzden şu an lık en iyisi Psiphon dur. Psiphon açıldığında o kişi bu programı kullandığınızı anlayamıyor.