En kolay instagram çalma//Shadowfire

Shadowfire

Katılımcı Üye
25 Mar 2018
762
0
KARANLIK
En kolay instagram çalma//Pars Saldırı

Birileri demiş öldü şimdi yazsınlar Shadow geri döndü:kahkaha

Bugün yine derslerden kolay hack dersleri:eek:isbende Ama şunun uyarısını vereyim bu işin zor tarafı SOSYAL MÜHENDİSLİK. Sosyal mühendisliği çok iyi bilmiyorum diyorsanız sosyal mühendislik konularına bakabilirsiniz.

İlk başta sitemize gidelim
Home - Shadowave.com siz ilk girdiğinizde sign up yazısına tıklayıp kayıt olacaksınız.
Sonra facebook ve instagram butonları var siz üstünde English yazan instagram butonuna tıklayacaksınız. Sonra gelen sayfada kurbanınızın bilgilerini giriceksiniz bu site size bir fake hesap açacak.

1 -kurbanın profil fotoğrafını
2 -kurbanın kullanıcı adını
3 -kurbanın attığı post sayısını
4 -kurbanın takipçi sayısını
5 -kurbanın kurbanın takip ettiklerinin sayısı
6 -kurbanın biosunun yanında yazan gerçek ismi
7 -kurbanın biosu
8 - tik işaretleyin
create e tıklayın vee bitti.

Tabi ki bu en kolay kısımdı en azından bana göre.

Açılan pencerede click here yazan yere tıkladığınızda size bi link gelmesi lazım işte bu linki kurbanımıza DM den atacaz. Bu linki kaybederseniz My pages kısmında saklanıyor link. Kurbanın bu linke tıklamasıda sizin sosyal mühendisliğinize kalmış. Kurbanınız tıkladığında onu sizin bilgileri doldurduğunuz fake hesaba atacaktır ve follow yazısına tıkladığında instagram giriş yap kısmının aynısı çıkacak ve kurban bilgilerini girdiğinde onu fake hesap yerine proxy hatası karşılayacak. Ben bu bilgileri nasıl alacam derseniz My Pages butonunun yanında bulunan My Victims yazısına tıkladığınız da eğer orda bilgiler yok ise click and continue gibi bir yazı olması lazım oraya tıkladığınız da karşınıza çıkacaktır.
Okuduğunuz için teşekkürler yeni bir kolay hack dersinde görüşmek üzere:kahkaha
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.