En kolay Smm panel kurma

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,322
120
4,782
.com uzantılı olarak kurma derken, bunun için kod falan yazmıyorsun (bilmiyorsa diye söylüyorum), onun için domain adresini .com olarak alman lazım.

Domain alabileceğin kurumlar
Godaddy
Natro

Domain adresini aldıktan sonra bir hosting alman gerekir.

Hosting firması
Hostinger

Not: Ben bu firmaları örnek olsun diye yazdım, başka sağlayıcılardan da hizmet alabilirsin.
Not 2: Hem Hostingi hem Domaini aynı firmadan almanı öneririm, yoksa bir de onların bağlanmasını beklemen gerekir. (1 gün kadar)

Hosting ve Domaini ayrı firmadan aldıysan; name server adreslerini birbirine bağlaman gerekir.

Bundan sonra da yapman gereken elinde ki script dosyasını public_html klasörünün içine atmak.
Sonra siten hazır hale gelecek.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.