En kolay yatırımsız bitcoin ödeme kanıtlı

lewavp

Yeni üye
23 Ağu 2017
19
0
Arkadaşlar normal mining olaylarını biliyoruz benim gibi insanlar mining programları yüklemeye zorlanabilir.bu yüzden sizinle paylaşmak istedim bulduğum şeyi.Arkadaşlar öncelikle verdiğim linkten tek yapmanız gereken google hesabınızla girş yapmak yada facebook falan sonra en alt solda mining on basıp hızını ayarlamanız bu arada bu sistem diğer mininglerden daha fazla h/s veriyo bilginize :)


Refli(destek olursanız sevirnirim)https://getcryptotab.com/1798418
Refsiz:https://chrome.google.com/webstore/detail/cryptotab/fcaacbfglejpnljiiokpcplbmmlbmnbk

Ödeme kanıtı:

ÖNEMLİ NOT: Arkadaşlar benim refden girerseniz kendi refiniz daha yüksek mevlalar kazanabilrisiniz
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

lewavp

Yeni üye
23 Ağu 2017
19
0
Hemen anlatiyim bu bitcoin her dakka parası artan bişey dünya çapında önemleşmiş.Mining(kazı yaparak kendi kendine yapıyo)yaparak bitcoin elce ediyosun.Tabi pcden pcye elde etme zamanın değişiyo ama diğer sitelerden daha az sürede elde edebiliyosun merak ettiğin bişey varda burdayım hep :)
 

wheboss

Üye
24 Ağu 2017
51
0
mesela bu gösterdiğin sistem sana ne kadar zamanda ne kadar para kazandırdı ?
birde 1 btc kazanmak ne kadar zamana mal olur
 

lewavp

Yeni üye
23 Ağu 2017
19
0
1 btc:6000 dolar olduğu için kolay kazanlımaz fakat benim orta bi bilgisayarımda aylık :400 tlye kadar kazanmaya başladım bu ücret hep artıyo sen birilerine bu mining sistemi tanıtınca
 

lewavp

Yeni üye
23 Ağu 2017
19
0
En altta solda mining yazar onu en sona alın hızdır o aldıysanız başlamıştır(illa en sona almana gerek yok tabi)

Ödeme kanıtı yok mu ?

Vardı fakat yorumlara bakmamışsın neyse ben yinede ekledim senin için yazıyo

ben yapıyorum ama hiç artmıyor hız 80 falan yazıyor ama hep 0.0000000 duruyor

10dk yda bir artıyo hemen gözükmez
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.