Enes Güngör Windows 7 Ultimate Final Türkçe Orijinal Dvd (32 Bit) + (64 Bit) TekLink

Grady58

Yeni üye
10 Ağu 2010
33
0
Hackerr Enes Windows 7 Ultimate Final Türkçe Orijinal Dvd (32 Bit) + (64 Bit) TekLink

35975_151358518212983_138402812841887_506560_7175035_n.jpg



Windows 7 Ultimate Final Türkçe Dvd (32 Bit) + (64 Bit) Windows 7 Ultimate Türkçe final sürümüdür.
Kesinlikle ve kesinlikle orijinal ve Türkçedir, yani kendinden crackli filan değildir, oynanmış ve birileri tarafından cracklenmiş işletim sistemleri benim her zaman miğdemi bulandırır, ve hiç bir zaman böyle bir işletim sistemini bilgisayarıma kurmam kimseye de tavsiye etmem. Yani anlatmak istediğim olay paylaştığım orijinal işletim sistemidir crack işlemini siz kendi elinizle yapacaksınız. Bunun için ayrı olarak aktivasyon dosyası verilmiştir. Windows 7 kullanmak için çok çok iyi bir bilgisayarınızın olması gerekmiyor, orta halli 1 ghz işlemcili 1 gb ram olan bir bilgisayarda da çok güzel ve performanslı çalışabiliyor, bizzat dell dizistü bilgisayarında denenmiştir herhangi bir yavaşlık ve performans düşüklüğü görülmemiştir.

Windows 7 Dvd ye Yazma İşlemi:
İndirdiğiniz tüm parçaları bir klasörde toplayın, herhangi birine sağ tıklayıp klasöre çıkar diyin. İçinden tr_windows_7_ultimate_....iso dosyası çıkacak Onu dvdye yazdıracaksınız.
Power İso Yazdırma Şekli Partın içinde iso dosyası var Partları indirdikten sonra winrar klasörünün içindeki o iso dosyasını masa üstüne çıkarın Sayfanın notlar bölümünde Power İSO Programı var onu indirin bilgisayara kurun Power İso programını kurduktan sonra Partların içinden masa üstüne çıkardığınız çıkardığınız o iso dosyasını çift tıklayın yazdır seçeneğine basın program türkçe zaten daha sonra ayarlardan 8X seçeneğini seçin 8x ile yazdırın cd ye.. Bu DVD'nin bilgisayar açılırken ön yükleme yapmasını sağlayacak üst X Seçeneği ile DVD'ye yazarsanız teknik açıdan Bilgisayar Önyükleme yapmayabilir. Yapmaz İse Format atamazsınız. Mutlaka 8x ile yaktırın cd yi unutmayın

Ashampo Burning Studio ile Dvd ye yazdırma: Programın ara yüzündeki disk imajı oluştur yaz kısmına girip tr_windows_7_ultimate_....iso dosyasını gösterip yazdırma işlemini en düşük hızda yapıyoruz.

Nero eski versiyonlarda Dvd ye yazdırma: Eski nerolarda kalıbı diske yazdır seçeneği ile tr_windows_7_ultimate_....iso dosyasını en düşük hızda yazdırıyoruz.

Nero 7 versiyonunda Dvd yeyazdırma: Üst seçeneklerdeki başlıklardan "Yedekleme (BACKUP)" seçin. En sonda "Diske Görüntü Yazdırın (Burn Image to Disc)" seçeneği vardır ona tıklayın ve "tr_windows_7_ultimate_....iso" dosyasını gösterip Dvd ye yazdırın.

Nero 8 veya Nero 9 versiyonunda Dvd ye yazdırma: Üst seçeneklerdeki başlıklardan "Yedekle" seçin en sonda "Diski Kopyala seçeneği" vardır ona tıklayın. Gelen ekrandan "Disk Kalıbı veya Kayıtlı Tasarı" yı tıklayın tr_windows_7_ultimate_....iso" dosyasını gösterip Dvd ye ye yazdırın.

Windows 7 İçin Önerilen Sistem Gereksinimleri: # 1 Ghz İşlemci (32-Bit, 64-Bit) # 1 Gb Ram (32-Bit), # 2 Gb Ram (64-Bit) # 16 Gb Boş Disk Alanı (32-Bit), # 20 Gb Boş Disk Alanı (64-Bit) # 128mb Ekran Kartı Directx 9 Destekli Ekran Kartı

Windows 7 ultimate 32bit Türkçe Teklink:
https://tik.lat/sRsXS

Windows 7 ultimate 64bit Türkçe Teklink:
https://tik.lat/PdSjq

Aktivasyon aracı
https://tik.lat/X6TgD
 
Son düzenleme:

boydanger

Yeni üye
13 Ara 2010
26
0
kardeşim win7 ultimate turbobit ten kaldırılmış sadece hotfilede aktivasyon aracı duruyor alaymı geçiyosun sen
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.