erkek sesını kadın sesıne cevıren programMORPHVOX PRO V4.3.21 FULL

crazygenc

Uzman üye
13 Eki 2012
1,009
6
aDaNa
MorphVOX ile erkek sesini kadın sesine dönüştürebilirsiniz ya da çocuk sesini canavar sesine dönüştürebilirsiniz. Bu eğlenceli yazılım yüksek performansı ve kolay kullanımı ile de göze çarpıyor.MorphVOX ile sesinizi değiştirin. Gerçek zamanlı olarak erkek sesleri tiz bir sese, kadın sesleri pes bir sese dönüştürülebilir. Çocuk sesleri ise korkunç canavar sesine benzetilir. Bu yazılımla internet telefonundan görüştüğünüzde başka biriymiş gibi arkadaşlarınızı kandırın ya da online oyunlarında ses olarak bir canavara dönüşün.

Bu programı başlattığınızda adım adım asistan sizinle birlikte ses ve mikrofon için gereken ayarları yapacaktır. Ayarlar yapıldıktan sonra MorphVOX Messenger yazılımlarınıza da entegre olur (Google Talk, Skype, MSN Messenger, AIM vb.). Mikrofonu bağlar bağlamaz sesinizi değiştirmeye başlayacaktır. Üretici sitesinden daha farklı ses profilleri indirmek mümkün.

MorphVOXProScreenShot.jpg


link:http://turbobit.net/1vj3kb0axksc.html
 

ardaak5

Yeni üye
22 Ara 2010
9
0
dayı bunu kurdum ben her şeyi ayarladım mikrofon falan bunu teamspeak'a verince ne yaparsam yapayım çok kötü bir ses geliyor bayan yapıp arkadaşımızı kandıracağız ama olmuyor nasıl aktarabilirim?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.