Ermeni basbakan sitesi hack

linuxexposedhacker

Yeni üye
21 Ocak 2007
7
0
Amsterdam
Su an izlediyim film den sonra karsima herhangi bir ermeni ciksin fena dovecem buyrun sizde izleyin

https://tik.lat/G2rfh =

Ben izledim ve gozlerim yasardi bide oh olmus gebersin sinler diye mesaj atmislar ermeni picleri

izledinmi ?

buyur

https://tik.lat/UVTSs BASBAKANIN INFO SITESI

https://tik.lat/uO81u ermeni bilet satis sitesi

https://tik.lat/FMhUv

https://tik.lat/HKTbV ermeni ISP

https://tik.lat/Djtma

Elinizden ne geciyorsa hackleyin
-------------------------------------------
Ey Turk oglu asil irki'na
yapilan bu katliami unutma !
INTIKAM atesinin yanma zamanidir
Titre ve isgal altinda bulunan
Turk topraklari icin
SAVAS
 
21 Ara 2006
248
2
allah cezalarını versin bunların.aynı senaryolar uygulanmaya calışılıyor.aktörler değişti sadece.rusyanın ermenistanla yapmaya calıştığını şimdi sözde dostumuz olan usa ve avrupa yapmaya calışıyor.böl ve parcala yönet.
 

pit10_mikado

Katılımcı Üye
26 Eyl 2006
651
3
biyerlerden
arkadaslar her seferinde hatırlatmayalım yeter artık sitede baska sitenin linkini wermek yasak konunun kapatılamsını istiyorum.

İlgili kişilere pm gonderirsen daha ii olur arkadasım
 

SavasTaraftari

Yeni üye
4 Şub 2007
5
0
ya linux kardes gozunu seveyeim..bana ogret sunlari ya...sen hecklemisssin ben de agzimi acip bakiyorum...ben de hecklemek istiyorum...ankarada yasiyorum.sen nerdesin?banim ustadim olacaq birini ariyorum..ermeni sitelerine turk sancagini dikmek istiyorum!!!!
 

ttenergy

Yeni üye
16 Şub 2007
2
0
Dalgalanan türk bayrağı altında yaşayan ülkenin bu ülkenin terbiyesiz ' hepimiz hrant ız hepimiz ermeniyiz ' diyen türk topluluklarına..

siz daha tanımadınız yada tanımıyorsunuz baatıl inançlarınız türklüğünüzden ve türklüğümüzden her geçen gün ödün veriyor. unutmayın sizin bağrınıza yalandan ve gösteriş olsun bastığınız boy gösterdiğiniz hrant cenaze merasimi sizin ve yakınlarınızın defn merasimini olabilir. bu ülkenin bu toprağın tek varisi biziz bizleriz koynunuza giren yılanın gerçek yüzünü görün. hala ne kadar ermeni olduğunuzu bi daha düşünün.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.