EROL ELMAS
1969 yılında Gümüşhane Kelkit'te doğdu.Gazi Üniversitesi ııBF'den mezun oldu.Bir kamu kuruluşunda görev yapmaktadır.
Yerli düşünce eksenli Bu Ülkenin Çocukları dergisini çıkardı.
Bir çok dergide şiirleri yayınlandı ve çeşitli yarışmalarda dereceler elde etti.
Ülke dergisinde siyasi yazılar Ustura ve Amele dergisinde Meclis Çaycısı Tek şeker Dursun isimli mizahi öyküler yazdı.
ESERi
Ateşe Düşen Gül
şiirler
Erol Elmas
Ankara 1999
ISBN 975-96921-0-4
ATEşE DÜşEN GÜL
Sevenler goncadır ateşe düşen
Aşk uğruna dönen pervaneyiz biz,
Gerçek aşkı görür hududu aşan
Kim ne derse desin, divaneyiz biz.
Gönülden gönüle kurulan sırat
Çöllerde, dağlarda duyulan feryat
Kimi Mecnun dedi, kimi de Ferhat
Çok değil, aslında bir taneyiz biz.
Aşığız, acımız maşuk dindirir
Hicran yakar bizi, vuslat söndürür
Daha görür görmez bir baş döndürür
içkisi olmayan meyhaneyiz biz.
Hakkında Yazılanlar
şiir ve Erol Elmas
şiir, duyguların en çarpıcı şekilde; samimi, melodik ve orijinal dille ifadesidir.Güzel bir şiir, bir romanın özetidir...Geleneksel şiirimiz olan hece vezni, koşma tarzımızın yaşaması için böyle yetenekli gençlere ihtiyacımız bitmeyecektir.şiir dünyamıza ilk kitabıyla adım atan şair Erol Elmas'ı kutluyor, gözlerinden öperken başarılarının devamını diliyorum.Safi sevgilerimle...
Cemal Safi
1969 yılında Gümüşhane Kelkit'te doğdu.Gazi Üniversitesi ııBF'den mezun oldu.Bir kamu kuruluşunda görev yapmaktadır.
Yerli düşünce eksenli Bu Ülkenin Çocukları dergisini çıkardı.
Bir çok dergide şiirleri yayınlandı ve çeşitli yarışmalarda dereceler elde etti.
Ülke dergisinde siyasi yazılar Ustura ve Amele dergisinde Meclis Çaycısı Tek şeker Dursun isimli mizahi öyküler yazdı.
ESERi
Ateşe Düşen Gül
şiirler
Erol Elmas
Ankara 1999
ISBN 975-96921-0-4
ATEşE DÜşEN GÜL
Sevenler goncadır ateşe düşen
Aşk uğruna dönen pervaneyiz biz,
Gerçek aşkı görür hududu aşan
Kim ne derse desin, divaneyiz biz.
Gönülden gönüle kurulan sırat
Çöllerde, dağlarda duyulan feryat
Kimi Mecnun dedi, kimi de Ferhat
Çok değil, aslında bir taneyiz biz.
Aşığız, acımız maşuk dindirir
Hicran yakar bizi, vuslat söndürür
Daha görür görmez bir baş döndürür
içkisi olmayan meyhaneyiz biz.
Hakkında Yazılanlar
şiir ve Erol Elmas
şiir, duyguların en çarpıcı şekilde; samimi, melodik ve orijinal dille ifadesidir.Güzel bir şiir, bir romanın özetidir...Geleneksel şiirimiz olan hece vezni, koşma tarzımızın yaşaması için böyle yetenekli gençlere ihtiyacımız bitmeyecektir.şiir dünyamıza ilk kitabıyla adım atan şair Erol Elmas'ı kutluyor, gözlerinden öperken başarılarının devamını diliyorum.Safi sevgilerimle...
Cemal Safi