Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerinize sağlık hocam çok çok teşekkür ederim
@'EscoBar hediye logo tasarımı
ellerinize sağlık gerçekten güzel tasarımlar.
@'EscoBar hediye logo tasarımı
Ellerinize sağlık hocam çok çok teşekkür ederim
Ellerine sağlık
Ellerinize Sağlık Tasarımlarınız Gerçekten Çok Güzel
Eline sağlık başarılarının devamını dilerim.
ellerinize sağlık gerçekten güzel tasarımlar.
Eline saglik
Teşekkürler sağolun.Emeğine sağlık
Bi manası yok gibi assasin creed iconuna benziyor ortadaki silüet. Logo denilince tht üyeleri neden klasik yuvarlak içine anlamsız şekiller çizer anlamış değilim.ortada ki cisimlerin anlamı nedir? Onlara baktığım zaman psikoloğun gösterip ne görüyorsun dediği şeylere benzettimelinize sağlık.
Bi manası yok gibi assasin creed iconuna benziyor ortadaki silüet. Logo denilince tht üyeleri neden klasik yuvarlak içine anlamsız şekiller çizer anlamış değilim.
Emeğe saygı sonsuz, ellerine sağlık gelişmen dileğiyle.
Yorumunuz için sağolun, fakat dediğinize kısmen katılmıyorum önceki konularıma göz atarsanız farklı tasarımlarda görebilirsiniz. Az önceki açtığım konuya bakabilirsiniz. KONUBi manası yok gibi assasin creed iconuna benziyor ortadaki silüet. Logo denilince tht üyeleri neden klasik yuvarlak içine anlamsız şekiller çizer anlamış değilim.
Emeğe saygı sonsuz, ellerine sağlık gelişmen dileğiyle.
Dediğiniz gibi önceden gelmiş ve hala sürdürülen birşey olduğu için ve kişilerde bu tarzı benimsediği için tasarımlarda kendi tercihim olarak logoyu bozmak istemiyorum, ama dediğiniz gibi şeklin dışına çıkılabilir, sağolun teşekkür ederim.Evet onu ben de fark ettim, bir gelenek gibi sürdürüyorlar Birçok tasarıma sessizce bakıp uzaklaşmışımdır ve tarz aynı, değişen şey renk, font vb. dediğin gibi assassing creed'e de benziyor ama ben daha çok MR görüntüsüne benzettimEmeğe saygı sonsuz tabii, gerçekten emek ise eğer.
1. KonuYorumunuz için sağolun, fakat dediğinize kısmen katılmıyorum önceki konularıma göz atarsanız farklı tasarımlarda görebilirsiniz. Az önceki açtığım konuya bakabilirsiniz. KONU
Dediğiniz gibi önceden gelmiş ve hala sürdürülen birşey olduğu için ve kişilerde bu tarzı benimsediği için tasarımlarda kendi tercihim olarak logoyu bozmak istemiyorum, ama dediğiniz gibi şeklin dışına çıkılabilir, sağolun teşekkür ederim.
Yazdığımı tam okumadan yorum yapmışsınız, bu da konuyu yeterince anlamadığınızı gösteriyor. Özellikle konuma girip sadece işinize gelen kısımları alarak paylaşmanız da bunuda gösteriyor. Şekil olmayan tasarımlarda var ama onları ne yazık ki görmezden gelmişsiniz. Bu tarz yuvarlak logoların gidişatını neden bozmadığımı açıkça belirtmiştim, tekrar ederek okumanızı isterim. Özellikle saldırganlık değil diyip Ayrıca “ben zamanında grafik paketi yayınladım” gibi cümlelerle kendinizi yüceltmeye çalışmanız da oldukça dikkat çekiyor zaten. Bugünün işini ve bugünün emeğini konuşalım isterseniz. Eleştiriye açığım ama bu şekilde eksik bilgiyle yapılan yorumları ciddiye almam mümkün değil,1. Konu
2. Konu
3. Konu
4. Konu
Dostum ve saygıdeğer modlar yanlış anlamasın niyetim saldırganlık değil. Tasarımcı olarak bunların bir logo olmadığını söylemek istiyorum. Ne bir hikaye var, ne bir çizim. Bu alanda kendini geliştirmek istiyorsan mücadele etmen gerekiyor.
Senin üye olduğun dönemde ben grafik paketi yayınlamışım bkz: tıkla
Teşekkürler.Eline sağlık