ESET NOD32 Antivirus 11.0.159.9 Multilingual

CyberRooT

Kıdemli Üye
18 Tem 2007
4,774
3
XPEB17.jpg

ESET NOD32 Antivirus full indir, kötü amaçlı yazılım, siber suç, önemsiz posta ve bilgisayar korsanlarına karşı nihai koruma sağlayan programdır.

Özellikler:

ESET Canlı Izgara - Bulut tabanlı tarama, İnternet tehditlerine ve sosyal medya istismarlarına karşı optimize edilmiş gerçek zamanlı koruma sağlar.
Oyun Modu - Dikkat dağıtmadan online oturumlarınıza veya önemli iş görevlerine odaklanmanızı sağlar.
Enerji Tasarruf Modu - Dizüstü bilgisayar pille çalışırken belirler ve zamanlanmış görevleri erteler ve daha büyük güncelleme indirmeden önce sizi uyarır.
Akıllı Algılama - Gelişmiş buluşsal algılama teknolojisinden yararlanan kötü amaçlı yazılımın Akıllı Algılanması sizi bilinmeyen tehditlerden korur ve bilinen zararlı yazılımların alışılmadık mutasyonlar bayrakları.
Geliştirilmiş Medya Kontrolü - Tüm USB flash sürücüleri, hafıza kartlarını ve CD / DVD'leri otomatik olarak tarar. Ortam türüne, üreticiye, boyuta ve diğer özelliklere göre çıkarılabilir medyayı engelleyin.
İleri HIPS İşlevsellik - Bu gerçek geeks için - şimdi sistemin davranışını daha ayrıntılı olarak özelleştirebilirsiniz: sistem kayıt defteri, etkin süreçler ve programlar için kuralları belirtin ve güvenlik durumunuzu ince ayarlayın.
Işık Ayakizi - Son derece düşük sistem ayak izi akıllı bir çözüm olup, sürekli güvenlik seviyesi için hızlı ve pürüzsüz bir performans sağlar.
Gelişmiş bellek tarayıcı, karmaşık tehditlere karşı koruma sağlar
Exploit engelleyici tarayıcıları ve diğer popüler uygulamaları bu uygulamalardaki güvenlik açıklarından yararlanan tehditlere karşı korur
Kök setlerin geliştirilmiş temizliği, kalıcı kötü amaçlı yazılım ile enfekte olsaydı bile, sistem kötü amaçlı yazılım içermeyen bir duruma geri döndürülecektir
Aygıt kontrolü, çıkarılabilir aygıtlara erişimi denetleme imkanı verir
Otomatik ilk kez tarama, bilgisayardaki potansiyel kötü amaçlı yazılımları temizler ve gelecekteki taramaların performansını artırır

Sistem Gereksinimleri:
- Windows® 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP (Hizmet paketi 3) ve Windows Home Server 2011.


 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.