Merhaba arkadaşlar, Elimde 1984 - 2003 Award software eski bios bir pc var üzerinde intel pentium 4 , 512 ram var ve 40 gb harddisk var. Bir program lazım olduğu için windows 7 32 bit kurmaya karar verdim zaten 64 bit desteklemiyor ve kurulum esnasında windowsun yükleneceği disk kısmına geldiğim zaman "Windows bu diske yüklenemez.Bu bilgisayarın donanımı önyükleme yapmayı desteklemeyebilir.Disk denetleyicisinin bilgisayarın BIOS'unda etkinleştirildiğinden emin olun." Adlı bir hata aldım bir çok forumdan okuduğum kadarıyla harddiski değiştir felan demişler. Şu anda harddiski 80 gb IDE ile değiştirdim. Bu arada anakartım UEFI desteklemiyor ve Harddisk SATA değil IDE yani SATA mod felan çözüm değil çünkü zaten SATA harddisk takamıyorum . Acaba tüm bunlardan ayrı olarak ben nasıl windows 7 yükleyebilirim. Windows 7 nin starter , basic , ultimate , Lite olmak üzere farklı segmentlerdeki windows sürümlerini de denedim secure boot iptal edin demişler benim biosumda öyle bir seçenek yok geliştirici modu açıp farklı kısımları değiştirip denedim yine aynı hata. Bu sorunu çözebilecek varsa elinden öpecem