Bundan bir kaç ay önce, bir fotoğraf stüdyosunda grafiker olarak çalışıyordum. Yaklaşık 2 ay civarı çalıştım iş yerinde ve ücretimi hep geçiştirip albümler bittikten sonra, sonra konuşalım gibi cevaplar verdiler. 2 ay boyunca hiçbir ücret almadım buradan en sonda kavga ederek işten çıktım. Arkamdan ona ücret verdim gibi yalanlar söyleyerek birde arkadaş/dost çevreme şerefsizce esrar kullandığı için onu ben işten çıkardım demiş. Patronumla konuşmak için gitmeme rağmen herseferinde bir şekilde kaçıp görüşmemizi engelledi.
Bende birnevi intikam almak için sosyal medya hesaplarına el koymak istiyorum, bunu fake linkler ile baitleyerek yapabilirim ancak başka yöntem bilmiyorum.
Sizden istediğim; Varsa Başka hesap(Facebook/İnstagram) Elegeçirme yöntemlerini paylaşırmısınız, ve ayriyeten fake linkle baitliyerek giriş yaptırmam için aklınıza gelen bir senaryoyu yazarmısınız.. şimdiden teşekkürler.
Bende birnevi intikam almak için sosyal medya hesaplarına el koymak istiyorum, bunu fake linkler ile baitleyerek yapabilirim ancak başka yöntem bilmiyorum.
Sizden istediğim; Varsa Başka hesap(Facebook/İnstagram) Elegeçirme yöntemlerini paylaşırmısınız, ve ayriyeten fake linkle baitliyerek giriş yaptırmam için aklınıza gelen bir senaryoyu yazarmısınız.. şimdiden teşekkürler.