Eski Türk Hack Team Nerede?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ghost Killer

Özel Üye
13 Ocak 2019
11,239
7,715
Bu Videoyu İzleyin Ne Demek İstediğimi Anlayacaksınız​


[ame="https://www.youtube.com/watch?v=pvR7NhBbQzs&t=26s"]https://www.youtube.com/watch?v=pvR7NhBbQzs&t=26s[/ame]
 

Ghost Killer

Özel Üye
13 Ocak 2019
11,239
7,715
Cidden artık thtmizin eski tadı yok hep 12 yasında cocuk doldu !!!

Aynen öyle kardeşim hem çocuk doldu hemde hack faaliyetlerimiz baya azaldı. Eskiden tüm Dünyaya korku salardık ama şimdi hiçbirşey yapamıyoruz. Ayrıca eskiden tam ortam vardı, toplu ddos atardık, toplu saldırı yapardık. Şimdi ise tasarım ve sohbetten başka birşey değil.
Ah! nerede o eski Türk Hack Team ?..
 

Heaven

Kıdemli Üye
28 Ocak 2016
2,454
630
İstesek yeniden eskisi gibi sağlam bir team haline gelebiliriz. Öncelikle forumda bir arıtma tesisi kurulmalı :)
 

P4RS

Özel Üye
8 Ocak 2017
5,156
59
Ankara
Yalan yok göğüsüm tekrardan kabardı :)) güzel günlerdi şimdi geniş çaplı olarak üyeleri eğitmeye çalışıyoruz :)
 

ShadowMask

Yeni üye
24 Ocak 2019
25
0
Merhaba ben yeniyim.Bilişim okuyorum şu an yazılım güvenlik hack gibi konulara ilgim var.Üyeleri eğitiyoruz demişsiniz.Ne gibi şeyler yani kod mantığını falanmı öğretiyorsunuz.Birde ben rat oluşturucak seviyeye nasıl gelebilirim ? (C# başlangıç seviyesindeyim).Bilgilendirirseniz sevinirim :D
 

-BRAVE-

Kıdemli Üye
8 Kas 2015
3,731
320
Türkiye
Kişiler gidicidir, forum kalıcıdır. Evet eskiden daha geniş bir kitleye sahiptik; basının ve sosyal medyanın etkisini daha net görebiliyorduk. Şuan öyle olmasakta hâlâ aynı yoldayız. Ben yaşı değerlendirmeyi sevmem. Şunu söyleyim "tema değişti, forumu bırakıyorum" düşüncesiyle aramızdan ayrılan arkadaşları çok daha çocuk olarak görüyorum. Herkesin bildiği bir sözü söyleyeceğim: akıl yaşta değil baştadır. Kafasının içindekini kullanabilen insanlar olduğu sürece adımızda, kitlemizde var olacak...
 
Son düzenleme:

PALA

Özel Üye
26 Mar 2018
12,753
33
Merhaba, Blue & Red Team kuruldu, forumun adını en yükseğe çıkartmak için çalışıyorlar (tüm ekipler dahil). Devir değişiyor, eskiden burut fors ile site düşüren kişideki hava emin olun microsoft'un veri tabanını çeken kişi de yoktur. Eskisinin yerine artık daha modernize ve bu işin sektörüne uygun revizeler yapıldı/yapılıyor forumda.

Vaktini havij & cms yerine Bug Bounty'e veren kişiler çok daha kazançlı olur ve forumun adı daha fazla duyulur. Keza CTF'ler de aynı şekilde. THT adına Ocak gibi yapılan CTF'te ekibimiz dereceye girdi vs. Onun haricinde önerileriniz nedir, itinayla dinleriz, Forum Hakkında bölümüne konu açabilir veya buraya post atabilirsiniz, gören tüm herkes fikrini belirtebilir.
 
Son düzenleme:

ByDere

Yeni üye
27 Tem 2019
13
0
Katılıyorum.. Eski zamanlarda Hep bir Faliyetler ve saldırılar olurdu Zevkliydi eski günler
 

Brokropro110

Katılımcı Üye
11 Ağu 2018
408
2
Ben anlamıyorum geçen her saniye aynı mı olucaktı da eskiyi arar durursunuz ? Arıyorsanızda benzeyebilirsiniz icraate geçerek ama icraate geçmeyeceksek luzumu yoktur bunları söylemeye...
 

cewl

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
2,870
9
29
Merdekan
aslinda bazi kisitlamalar geldi biraz temp dustu. Govde gosterisinde ancak stratejik heklenen siteler paylaslyor. govde durdu. post atmaya engeller geldi oda durdu. rutbede durdu. asistan alirkn yas siniri vardi oda kalkmis bence ... forma girerken eskiden sol tarafda 1 konu acilmissa 1 dakika icerisinde baska yeni konlar o konuyu alta suruklerdi amma simdi malesef o konu 5 7 9 3 saat ordaca duruyor. sag taraf ise resmen tht yardm bolmu diyil passif kullanicilar bolmu kecenlerde bi konu gordum arkadasin biri konu acmis yardm bolmundeki terminalda hangi komutla geri gidiyorduk ben dusunyormda sag tarafa youtube aramasi ve google aramasi kismin koylam cunki kafa yorp bir seyyi onarmak isdemiyollar bu ise bir - dur drek hazir sey isdiyollar bu ise passifliye yol acmakdadir eskiden daha iyidi .
 
Son düzenleme:

Turk38Bjk

Kıdemli Üye
1 Şub 2012
2,417
2
Ötüken
Eski günler açılacak olursa çok adam aranır bu forumda. Gelen gideni aratır derler.
masaya şöyle fiyakalı, ama birazda yamuk oturan çok abimiz vardı.
 
13 Ocak 2019
241
1
root$
Videoda loic, hoic tarzı programları göstermiş. arkadaşlar biz ne zaman bu kadar düştük? :d
üstelik hocalarım ve arkadaşlarım, eskisi gibi olmak için güvenlik duvarlarının ve önlemlerin de eskisi gibi olması gerekir. her şeyin bir analiz süresi vardır.
eskiden çoğu program aynı emulator(oyun ve js tabanlı programlar) ve taban(paneller, ve yönetimler. ki artık onlarca veritabanı ve panel desteği var) kullandığı için toplu saldırı atılırdı, bu yüzden eskiye dönmek yerine yeni güvenlik sistemlerine sızmayı düşünme fikri daha sağlıklı olacaktır,
İyi forumlar.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.