Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birçok loT projesi yapabilirsin. Arduinoyu öneririm kodlama için birde MicroPython diyorlar fakat python bilgin varsa, hızlıca kodlama yapabilirsin. Kaynak olarak UDEMY'i önerebilirim zira benimde oradan aldığım birçok eğitimim oldu. Önizleme yapıp kendine uygun olan eğitimi seçersinesp-wroom-32-esp-32s model esp32 aldım, bununla neler yapabilirim ? Ve bu kartı kodlamak için sağlam bir kaynak öneriniz varsa iyi olur.
Sa esp 32 ile cok tehlikeli seyler yapila bilir mesela ornek veriyim sinyal kesici wifi ag kesici kopyalayici ag izleme sinyal yakalama kamera yapa bilirsin bluetooth spoofer falan yapila bilir evil twon attack yapa bilirsin USB HID Attack yapila bilir cok var
3.7 volt lityum pil ile besleyebilirmiyim ?Birçok loT projesi yapabilirsin. Arduinoyu öneririm kodlama için birde MicroPython diyorlar fakat python bilgin varsa, hızlıca kodlama yapabilirsin. Kaynak olarak UDEMY'i önerebilirim zira benimde oradan aldığım birçok eğitimim oldu. Önizleme yapıp kendine uygun olan eğitimi seçersin
Mümkün fakat dönüştürücü kullanarak voltajı 5V'a yükselt, kartın 5V pininden güç vermen lazım. Diğer türlü pert3.7 volt lityum pil ile besleyebilirmiyim ?
Hedeflediğin proje vesaire varsa belirt yardımcı olurum.esp32 aldım, bununla neler yapabilirim ? Ve bu kartı kodlamak için sağlam bir kaynak öneriniz varsa iyi olur.
şuan öğrenmeye çalışıyorum ama hedefim oled kullanarak bir menü yapıp o menüde araçlar yapıp çalıştırmak. Evil twin , wifi dod.. gibi gibiHedeflediğin proje vesaire varsa belirt yardımcı olurum.